OTKRIVENO KAKO JE PAO IKARDI: Fatalna Vanda angažovala privatnog detektiva! Mesi tera Maura iz Pariza

Novosti online

19. 10. 2021. u 09:57

SUSRET u Milanu, gde se sa decom vratila iz Pariza, između Vande i Maura Ikardija je završen bez pomirenja, tačnije Argentinka želi razvod.

ОТКРИВЕНО КАКО ЈЕ ПАО ИКАРДИ: Фатална Ванда ангажовала приватног детектива! Меси тера Маура из Париза

Foto: Instagram

Ona je objavila sliku bez burme uz komentar da joj je ruka lepša, a novi detalji u aferi koja puni stupce medija u Francuskoj, Argentini i Italiji su isplivali danas.

Naime, kako prenose svetski mediji, a među njima i portal "Yardbarker", Vanda je unajmila privatnog detektiva koji je neko vreme partio Maurovo kretanje.

Od njega je i dobila informacije da se nešto dešava, hakovala je telefon svog muža i tamo pronašla kompromitujuće poruke.

Argentinski mediji došli su navodno u posed istih, verovatno preko Vande, a portal "LAM" tvrdi da je Maurova ljubavnica lepa glumica Marija Eugenija Suarez, poznata pod pseudonimom Čina.

Kako se dalje navodi, ona je Ikardiju slala izazovne poruke u kojim je izražavala želju da odu negde gde ga niko ne poznaje, kako bi mogli da budu zajedno.

Čina iza sebe ima dva braka, a Ikardiju ne cvetaju ruže ni na terenu.

Ikardi nije ovih dana ni trenirao sa ekipom PSŽ-a, ali će biti u konkurenciji za meč sa Lajpcigom.

Juče se pričalo da Leo Mesi želi da ga otera iz kluba, pošto je veliki prijatelj sa Maksijem Lopezom, kojem je Ikardi preoteo Vandu i da PSŽ nudi Ikardija Barsi za Kuna Aguera. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda