PARTIZAN DOČEKUJU GOSTE IZ SURDULICE: Radnik preči od Genta

N. I.

16. 10. 2021. u 20:43

PARTIZAN u trci za titulom, Radnik u borbi za opstanak. To je trenutna slika i prilika dva rivala koji se u Humskoj 1 sastaju u borbi za superligaške bodove.

ПАРТИЗАН ДОЧЕКУЈУ ГОСТЕ ИЗ СУРДУЛИЦЕ: Радник пречи од Гента

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli dočekuju goste sa juga Srbije čiji klub je jedan iz grupe onih koji preko svojih mogućnosti i motivacije ulaze u duele sa crno-belima, bez obzira na to da li se ti mečevi igraju u Beogradu ili u Surdulici.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević pokušava da svoj tim održi u budnom stanju posle trijumfa u četvrtak protiv Trajala u šesnaestini finala Kupa Srbije. Strateg crno-belih priznaje i da ima probleme oko sastava prve postave.

- Kad bih vam rekao, ne biste mi verovali da mi je Radnik važniji od Genta. Igrači to znaju. Naravno da je evropski meč važan zbog svega, ali nema govora da igrač ne bude motivisan. Za nedovoljnu motivaciju na treningu, a kamoli na utakmici, u stanju sam da suspendujem igrača - više nego plastično opisuje Stanojević kako se Partizan sprema za duel protiv Surduličana.

Stanojević je napomenuo da, za sada, ne može da računa na trojicu fudbalera koji su u nekim prethodnim mečevima bili starteri.

- Nemanja Jović i dalje ima koronu, dok su Igor Vujačić i Bibars Natho dobili nekoliko dana odmora posle napornih mečeva za selekcije Crne Gore, odnosno Izraela, jer su se obojica tek tokom jučerašnjeg dana vratili u Beograd - kaže Stanojević.Otkr

io je Partizanov šef struke i zanimljiv podatak u vezi sa Radnikom.

- Igramo protiv čvrste ekipe, koju je teško probiti, jer je primila samo tri gola na gostovanjima, moramo da budemo strpljivi i igramo do kraja. Surduličani su izuzetni u tranziciji, imaju brze igrače po bokovima, mladog napadača, trenera Dušana Đorđevića koji se pokazao u Čukaričkom. Moramo da idemo na pobedu - nahvalio je Stanojević današnje goste.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna