IVICA ILIEV: "Vlahović će uz Halanda biti najbolji napadač Evrope"!

Novosti online

14. 10. 2021. u 20:19

SPORTSKI direktor Partizana Ivica Iliev govorio je o vezi crno-belih i Fiorentine.

ИВИЦА ИЛИЕВ: Влаховић ће уз Халанда бити најбољи нападач Европе!

FOTO: M. Vukadinović

Iz Humske su dres Viole zaduživali Stevan Jovetić, Nikola Gulan, Matija Nastasić, Adem Ljajić, Dušan Vlahović, Nikola Milenković... 

O odnosu dva kluba Iliev je rekao: 

– Poslednja dvojica su potpisala za vreme mog mandata u ulozi sportskog direktora. Manje poznajem Milenkovića, praktično je otišao posle prve seniorske sezone. Vlahović je bolji, o čemu, kao bivši napadač, mogu detaljno da pričam. Postaće Dušan jedan od najboljih centarforova Evrope – rekao je Iliev. 

Otkrio je Iliev još jednu do sada nepoznatu zanimljivost. 

– Tad je došao u Beograd skaut jednog od najvećih klubova sveta, rekao mi da na planeti, u generaciji fudbalera rođenih 2000. i pet godina kasnije, nema talentovanijeg od Vlahovića. Nekoliko godina kasnije može se reći da je bio apsolutno u pravu. U to vreme Erling Haland nije bio poznat kao sad. Što se Dušana tiče, njegov napredak se može videti na mesečnom, a ne na godišnjem nivou. 

O Dušanu Vlahoviću govorio je u superlativu. 

– Čak i kad Fiorentina nije igrala dobro, oduvek sam za tamošnje medije govorio da budu strpljivi, da će pre ili kasnije Dušan proraditi. Predodređen je da igram za najbolje ekipe. Da uz Halanda bude najbolji napadač Evrope, istakao je Iliev. 

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!