BIĆE BOLJE U REVANŠU: Fudbaleri Vojvodine ne gube nadu posle poraza od LASK-a

S.B.

06. 08. 2021. u 18:10

MINIMALAN poraz u prvom meču trećeg kvalifikacionog kola za Ligu konferencije, od austrijskog predstavnika u četvrtak uveče na „Karađorđu“, nije mnogo poremetio planove Novosađana.

БИЋЕ БОЉЕ У РЕВАНШУ: Фудбалери Војводине не губе наду после пораза од ЛАСК-а

Duel Vojvodine i Čukaričkog Foto N. Karlić

 Oni su, utisak je, previše respektovali rivala, defanzivno opredeljeni kasno došli sebi u duelu u kojem je LASK dominirao i uspeli da vežu tek nekoliko akcija. U trenucima kada se utakmica „lomila“, šut kapitena Nemanje Čovića zaustavila je stativa i sprečila ih da steknu prednost.

– Bilo bi isto i da smo mi pobedili „minimalcem“- kaže Slavoljub Đorđević, trener Vojvodine i naglašava da je odigrano tek prvo poluvreme.

- Ništa još nije gotovo, dvomeč nije završen. Fudbaleri LASK-a u revanšu neće igrati mnogo drugačije a mi imamo problem na desnom beku zbog isključenja Luke Cucina. Za vikend nam predstoji borba za bodove sa Voždovcem u kojoj će nastupiti Miljan Vukadinović i Mihajlo Nešković, kako bismo se za Klagenfurt, 12. avgusta, pripremili najbolje što umemo. Tamo nećemo menjati  taktiku i pristup, bez obzira na to u kom sastavu izađemo. 

Novosadski strateg ne krije da je optimista i pored činjenice da, kako kaže, LASK u Novom Sadu nije pokazao koliko se očekivalo.

- Čekali smo šansu, bili i malo smušeni ali u revanš idemo hrabro, jer nemamo šta da izgubimo. Daćemo sve od sebe, pa uz božju pomoć, nadam se da ćemo proći.  Moji momci imaju ogroman potencijal, ne sumnjam u njih a vreme će pokazati da je to dobra ekipa – rekao je Đorđević.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri