ZVEZDA NIJE IMALA SREĆE, SUDI BRIHOV KOMPANJON: Nameštao utakmice za 300 evra, oštetio Srbiju protiv Švajcarske, a ima još jedan posao

Novosti online

05. 08. 2021. u 12:16

Fudbaleri Crvene zvezde su u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona remizirali sa Šerifom. Rezultat je bio 1:1, a revanš susret u Moldaviji odigraće se 10. avgusta od 19 časova.

ЗВЕЗДА НИЈЕ ИМАЛА СРЕЋЕ, СУДИ БРИХОВ КОМПАЊОН: Намештао утакмице за 300 евра, оштетио Србију против Швајцарске, а има још један посао

Foto arhiva VN

Taj meč u Tiraspolu, sudiće Nemac Feliks Cvajer, koji je na samom startu karijere optužen da je namestio jednu utakmicu. Te optužbe dokazane su 2005. kada je navedeno da je Cvajer uzeo mito od 300 evra.

Osim suđenja, on se takođe bavi i mnogo unosnijim poslom, prodajom nekretnina. Ovog arbitra, Srbi ne pamte po dobrom, jer je u duelu protiv Švajcarske na SP, on bio glavni u VAR sobi.

Njegov imenjak Felisk Brih je tada delio pravdu, a ceo svet je ostao šokiran kada se nakon očiglednog faula nad Mitrovićem, nije čak ni gledao snimak. Upravo je Cvajerov zadatak bio da javi Brihu za potencijalni penal, ali on to nije učinio.

Feliks Brih FOTO: AP

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDARNI FUDBALER MENJA MILOŠEVIĆA: Sergej Barbarez novi selektor Bosne i Hercegovine