VELIKO POJAČANJE NA PRAGU HUMSKE: Partizan vraća ljubimca navijača - u Turskoj stekao status legende i poneo kapitensku traku

Novosti

02. 08. 2021. u 13:44

IZNENADA iskrslo rešenje na tržištu.

ВЕЛИКО ПОЈАЧАЊЕ НА ПРАГУ ХУМСКЕ: Партизан враћа љубимца навијача - у Турској стекао статус легенде и понео капитенску траку

Foto: M. Vukadinović

Iako je mladi Aleksandar Popović brani odlično protiv Dunajske Strede, čak u revanšu odbrani i penal, u Partizanu ne odustaju od ideje da umesto Vladimira Stojkovića koji je otišao u Al Feihu, dovedu iskusnog čuvara mrežu.

Kako saznaje Telegraf crno-beli su u završnim pregovrima sa nekadašnjim golmanom Milanom Lukačem.

Lukaču je ovoga leta istekao ugovor sa turskim Akhisarom, u kome je u minulih šest godina stekao status legende, nosio i kapitensku traku, pa su u Partizanu promenili prvobitni plan i odlučili da ipak angažuju iskusnog čuvara mreže.

Prvobitna ideja je bila da se angažuje mlad golman, koji bi stasavao uz Nemanju Stevanovića i Aleksandra Popovića, koji iako godištem mlad već ima sasvim dobro iskustvo u takmičarskim mečevima, jer je dobijao priliku tokom cele prošle sezone.

Ipak, kako na tržištu trenutno nema previše kvalitetnih rešenja sa srpskim pasošem, otvorila se mogućnost povratka Lukača, koji je okončao sagu u Turskoj i slobodan je na tržištu, a iskustvom svakako može da doprinese i na treninzima i na utakmicama.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)