PELCER SE PRIMIO: Hrvatica "ukrala" zlatnu medalju Milici Mandić pa osvojila jednu i za sebe (FOTO)

Novosti online

27. 07. 2021. u 17:11

MILICA MANDIĆ je od danas dvostruka olimpijska šampionka pošto je posle Londona 2012. osvojila zlatnu medalju i u Tokiju.

ПЕЛЦЕР СЕ ПРИМИО: Хрватица украла златну медаљу Милици Мандић па освојила једну и за себе (ФОТО)

FOTO: Instagram/mateajelic

NJeni uspesi inspirisali su mnoge devojke iz regiona da počnu da se bave tekvondom, poput Amerikanke srpskog porekla Anastasije Zolotić, ali i Hrvatice Matee Jelić, koja je nedavno "priznala" da je prilikom jedne posete Milici uzela njenu zlatnu medalju iz vitrine i krišom se fotografisala s njom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UntilIwin (@mateajelic)

- Ubiće me Milica. Mislim da je vreme da priznam - osim što sam pojela sve slatkiše u stanu kad te nije bilo, uzela sam i olimpijsko zlato iz vitrine i slikala se. Pustila sam da prođe koja godina da me ne zadaviš - napisala je Matea, a Milica joj je odgovorila:

- Hahahaha, preslatka je slika. To nije ništa, moja sestra uzela je medalju i vozila se autobusom svuda po Beogradu.

Očigledno da se pelcer primio, pošto je Matea juče osvojila zlato u kategoriji do 67 kilograma.

Hrvatsku tekvondoistkinju nije mimoišla ni "Nolemanija". Nije mogla Matea da propusti priliku da se slika sa najboljim sportistom sveta Novakom Đokovićem, koji u pauzama između dva selfija sa kolegama u Olimpijskom selu, stigne i da obori poneki teniski rekord u Tokiju, ali i da prevrne Selo radujući se zlatu Milice Mandić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)