ZVEZDIN MAGIKO POSLE SLABOG STARTA U NOVOJ SEZONI: Možda je baš utakmica sa Kairatom trenutak kada ćemo punom snagom krenuti u nove pobede

Novosti onlajn

26. 07. 2021. u 16:04

CRVENU ZVEZDU u sredu od 20 časova i 30 minuta očekuje revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kairata.

ЗВЕЗДИН МАГИКО ПОСЛЕ СЛАБОГ СТАРТА У НОВОЈ СЕЗОНИ: Можда је баш утакмица са Каиратом тренутак када ћемо пуном снагом кренути у нове победе

Foto: EPA

Uprkos nepovoljnom rezultatu u Kazahstanu, Aleksandar Katai veruje u prolaz ekipe.

- Smatram da imamo kvalitet da prođemo Kairat i da ćemo to pokazati u sredu. Reč je o dobroj ekipi, ali svi uspesi koje smo postizali prethodnih godina govore u prilog tome da Crvena zvezda ima kvalitet da se takmiči sa najboljim timovima u Evropi. Moram da istaknem da je uživanje igrati pred navijačima, zaista je bilo fenomenalno protiv Vojvodine i Mladosti, i potrebna nam je podrška. Kada vidimo što ispunjenije tribine, mnogo nam je lakše da igramo - počeo je Katai.

Fudbaleri Zvezde rade na taktici, sve sa ciljem da se ponove, pa i nadmaše uspesi postignuti u prethodnim sezonama.

- Jasno je da još uvek nismo u pravoj formi koja se od nas očekuje, ali verujem da nam fali samo malo da je dostignemo. Treba dobro da uđemo u meč sa Kairatom i posle verujem da neće biti problema. Ipak i ako se ne desi takav scenario, verujem da imamo kvalitet i da možemo da prođemo u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona. Nećemo srljati, to je sigurno, ali je možda baš ova utakmica trenutak od koga ćemo punom snagom krenuti u nove pobede - podvukao je Katai.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)