BIĆE TEŠKO Trener Kairata posle pobede poručio: "Ovo što ste stvorili je neverovatno", a Stanković veruje u "moć" Marakane

Novosti

21. 07. 2021. u 18:53

NIJE počela Crvena zvezda kvalifikacije za Ligu šampiona kako je htela.

БИЋЕ ТЕШКО Тренер Каирата после победе поручио: Ово што сте створили је невероватно, а Станковић верује у моћ Маракане

Foto: Novosti arhiva/M. Vukadinović, Fejsbuk/FK Kairat

U prvom meču drugog kola Beograđani su izgubili u Almatiju od kazahstanskog Kairata - posle 90 minuta na semaforu je stajalo 2:1.

Strelci za domaće bili su Hose Kante (24) i Maki Banjak (79), a jedini pogodak Zvezde je takođe delo fudbalera kazahstanskog kluba - u svoju mrežu je loptu ubacio Dino Mikanović (57).

Strateg Zvezde Dejan Stanković se uzda u revanš u Beogradu (više o tome pročitajte na OVOM linku), a trener Kairata Kiril Keker prokomentarisao je kratko prvi meč za sajt kluba.

- Čestitam celoj ekipi Kairat na važnoj pobedi! Nije bilo lako, ali uspeli smo da postignemo pozitivan rezultat. Meč je bio uzbudljiv, navijači vole takve utakmice koje ih drže u neizvesnosti. Pred nama je još jedna utakmica u domaćem Kupu, a onda ćemo morati da se koncentrišemo na revanš sa Crvenom zvezdom. Hvala puno svim navijačima na stadionu danas. Stvorili ste neverovatnu atmosferu - poručio je Keker.

Revanš se igra za sedam dana na stadionu Rajko Mitić u Beogradu (28. jul, 20.30).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)