RAZBESNEO SE: Vidite kako je Borjan napao sudije i da li je arbitar ispravno priznao gol bivšeg štopera Partizana (VIDEO)

Novosti

21. 07. 2021. u 17:52

ŠAMPION Srbije se vraća u Beograd sa zaostatkom.

РАЗБЕСНЕО СЕ: Видите како је Борјан напао судије и да ли је арбитар исправно признао гол бившег штопера Партизана (ВИДЕО)

Foto: RTS printskrin, Novosti arhiva/M. Vukadinović

Nije počela Crvena zvezda kvalifikacije za Ligu šampiona kako je htela. U prvom meču drugog kola Beograđani su izgubili u Almatiju od kazahstanskog Kairata - posle 90 minuta na semaforu je stajalo 2:1.

Strelci za domaće bili su Hose Kante (24) i Maki Banjak (79), a jedini pogodak Zvezde je takođe delo fudbalera kazahstanskog kluba - u svoju mrežu je loptu ubacio Dino Mikanović (57).

Žalili su se crveno-beli da je pobedonosni pogodak pao posle ofsajda bivšeg štopera Partizana, a ponajviše kapiten Milan Borjan.

On je kao oparen pojurio prema pomoćnom sudiji i dok su se domaći radovali, on se na polovini terena svađao sa njim, ali i sa glavnim arbitrom koji je u međuvremenu dotrčao i iz džepa izvadio žuti karton za golmana Zvezde.

Pogledajte i sami taj snimak koji je zabeležio navijač Kairata sa tribina:

Protest Borjana je bio uzaludan, pošto se na kraju ispostavilo da je Banjak iz regularne pozicije postigao gol. U ofsajdu, ali pasivnom, bio je samo Vagner Lav.

Foto: RTS printskrin, Novosti arhiva/M. Vukadinović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna