JUNAJTED PREDSTAVIO VELIKO POJAČANJE: Sančo stigao na "Old Traford"

Novosti online

23. 07. 2021. u 15:56

DžEJDON Sančo pojačao je redove Mančester junajteda. Dugo su navijači kluba sa "Old Traforda" čekali da se ovaj transfer realizuje i konačno je došlo do toga.

ЈУНАЈТЕД ПРЕДСТАВИО ВЕЛИКО ПОЈАЧАЊЕ: Санчо стигао на Олд Трафорд

Foto AP

Dve godine se priča da će krilni napadač pojačati "crvene đavole", ali sve se završilo tek sada i Ole Gunar Sokskjer je dobio igrača koji može da napravi razliku na terenu.

Podsetimo, Junajted je Borusiji platio oko 85.000.000 evra na ime fiksnog obeštećenja s tim što transfer sa bonusima može da naraste i do 95.000.000 evra.

Sančo je treće najskuplje pojačanje u istoriji Mančester junajteda. Više su plaćeni samo Pol Pogba (105.000.000 evra) i Hari Megvajer (87.000.000).

Treba reći da je doskorašnji fudbaler nemačkog velikana igrao za mlađe kategorije Mančester sitija. Dres "građana" je nosio od 2015. do 2017. godine. Od tada pa do danas je bio član Borusije Dortmunda.

- Uvek ću biti zahvalan Borusiji na šansi koju mi je pružila u prvom timu iako sam oduvek znao da ću se vratiti u Englesku. Prilika da zaigram u Mančester Junajtedu je ostvarenje sna. Ovo je mlad i talentovan tim u kojem poznajem mnoge igrače - rekao je Sančo na predstavljanju.

Oduševljenje zbog dolaska engleskog reprezentativca nije krio ni Ole Gunar Solskjer.

- Džejdon je tip igrača koji nam je bio potreban. Napadački je orijentisan po tradicionalnim vrednostima Mančester Junajteda. Njegovi golovi i asistencije govore u njegovo ime. Doneće nam brzinu, kreaciju i rasplamsati našu igru - istakao je menadžer "crvenih đavola".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

„BELI“ NA PLUS 12: Fudbaleri kraljevačke Sloge u seriji dva uzastopna gostovanja