DONARUMA PRIZNAO TEK POSLE TRI DANA: Nisam znao da smo šampioni

N. I.

13. 07. 2021. u 19:03

ĐANLUIĐI Donaruma je fudbalski junak Italije. Čovar mreže "azura", doskorašnji golman Milana i nova zvezda Pari Sen Žermena danas je zapanjio navijače u svojoj zemlji i širom Evrope javnim priznanjem da nije imao pojma da je njegova reprezentacija osvojila titulu prvaka Starog kontinenta u trenutku kada je odbranio odlučujući penal 19-godišnjem igraču Engleske Bukaju Saki.

ДОНАРУМА ПРИЗНАО ТЕК ПОСЛЕ ТРИ ДАНА: Нисам знао да смо шампиони

Foto: AP

Italija je u tom trenurku vodila 3:2, a Donarumin odbranjeni šut sa bele tačke je odmah značio i titulu prvaka Evrope za Italiju i to nasred "Vemblija".

Mnogi gledaoci TV prenosa i prisutni na stadionu su ostali u čudu na Donaruminu hladnokrvnost u tom trenutku, a golman Italije je tek juče objasnio da on, u stvari, nije imao pojma šta se tada desilo.

- Nisam odmah slavio posle odbranjenog penala, jer nisam znao šta se događa. Čak sam mislio da smo izgubili finale kada je Žoržinjo promašio jedanaesterac. Kada sam odbranio poslednji penal, samo sam pogledao sudiju da vidim je li sve u redu, i krenuo od gola. Odjednom sam ugledao naše ostale momke kako trče prema meni. Valjda mi je tada sve bilo jasno - priznao je uz osmeh Đanluiđi Donaruma, koji je tako stao uz rame mnogo slavnijim prethodnicima, poput Dina Zofa ili svog imenjaka Bufona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)