PIKSI NEIMAR: Stojković i supruga grade vilu u strogom centru Beograda

Novosti

06. 07. 2021. u 12:04

SELEKTOR reprezetnacije Srbije Dragan Stojković Piksi i njegova supruga Snežana grade luksuznu vilu u centru Beograda.

ПИКСИ НЕИМАР: Стојковић и супруга граде вилу у строгом центру Београда

FOTO: Predrag Mitić

Stojkovići su prošle godine kupili i renovirali jednu zgradu na Dorćolu, a sada su odlučili da u dvorištu tog zdanja grade vilu.

"Kada je Piksi kupio zgradu, on je pazario i čitav taj plac koji je bio u okruženju ove višespratince. U dvorištu je bila jedna stara kuća, koju su srušili i tu sada niče vila u kojoj će Stojkovići boraviti. Snežana, kao i Dragan voli da sama uređuje dom, pa je aktivno učestovala u planiranju kako će izgledati ova nekretnina. Osim toga kako će biti raspoređene prostorije, do najsitnijih detalja opremanja. Majstori trenutno vredno rade na “grubim radovima” jer se kuća radi od temelja, a Piksi često obilazi radnike iako ima izvođača radova", otkriva izvor "Blica".

FOTO: FSS

Stojkovići su ranije živeli na Dedinju, međutim, centar Beograda im više odgovara.

"Iako su pre Dorćola živeli na Dedinju, kako Draganu, tako i Snežani se centar prestonice mnogo više sviđa za život. Život po svetskim metropalama ih je navikao da budu društveni, a tako je i u Beogradu. Piksi naročito uživa u druženju sa starim prijateljima, pa mu je ova lokacija idealna da istrči na kafu ili ode na zakazan ručak. Ono što im je posebno privuklo pažnju kada su kupovali čitavo zdanje jeste to što će živeti u centru, a ulica opet nije toliko prometna koliko bi se očekivalo za ovaj deo grada. Naročito što sa druge strane ulaza imaju dvorište u kojem na miru mogu popiti kafu, a gde će sada imati i kuću koja će biti njihova oaza skrivena od pogleda, ističe izvor. Sada će malo malo da pritrpe prašinu i buku koja dopire sa gradilišta, ali šta je tu je. Pogrešili su što nisu to radili istovremeno kada i zgradu, ali želeli su što pre da se usele. Oni su živeli u hotelu koji je u blizini dok se zgrada renovirala, a sada u njoj žive pa im nije baš prijatno što radnici po čitav dan rade u dvorištu".

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima