PARTIZAN VRAĆA GOMEŠA? Crno-beli žele da angažuju napadača sa kojim su imali sjajnu saradnju

Z.Ć.

18. 06. 2021. u 21:06

U PARTIZANU ga pamte po dobrom, zato bi sada hteli da se vrati u Humsku. Crno-beli pregovaraju sa svojim bivšim napadačem Rikardom Gomešom (27), koji je u sezoni 2018/19. odlično odigrao, kada je na 49 utakmica postigao 26 pogodaka.

ПАРТИЗАН ВРАЋА ГОМЕША? Црно-бели желе да ангажују нападача са којим су имали сјајну сарадњу

Rikardo Gomeš Foto M. Vukadinović

Posle toga je visoki centarfor iz Zelenortskih Ostrva prodat za lepa tri miliona evra Šarži iz Emirata, u kojem nije zadovoljan, pošto je dve prethodne godine proveo na pozajmici, prvo u lokalnom Šarjahu, a zatim i turskom Urzurumu.

Obe ove epizode nisu bile uspešne, Gomeš to i ne krije, kao i to da mu mnogo nedostaje period kada je u crno-belom dresu redovno rešetao protivničke mreže. Treneru "valjka" Aleksandru Stanojeviću baš treba špic takvog profila, prodoran, jak, što bi se reklo, prava "devetka". Zato će crno-beli iskoristiti svaku priliku koja im se ukaže da vrate Rikarda Gomeša.

Međutim, o svemu se i dalje pita Šarža, sa kojom je potpisan ugovor do leta 2022. samo ukoliko klub iz Emirata bude hteo da ga pusti po razumnoj ceni, Gomeš će opet obući crno-beli dres, u kome je doživeo najlepše trenutke u karijeri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!