SLAVLJE NA NOVOM BEOGRADU: Meridian predao ključeve ponosnom vlasniku MOĆNE MAŠINE! (FOTO)

Promo

22. 07. 2021. u 15:00

Kikinda je na nogama! Pobednik velikog takmičenja u Meridianu, ujedno i vlasnik NAJNOVIJEG AUDIJA – konačno je dovezao moćnu mašinu u svoj grad.

СЛАВЉЕ НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Меридиан предао кључеве поносном власнику МОЋНЕ МАШИНЕ! (ФОТО)

FOTO: Promo

Nakon mesec dana “paklene” borbe i više od 10.000 odigranih tiketa N.S. iz Kikinde je sasvim zasluženo preuzeo vrednu nagradu.

Svečana dodela, konfete, baloni i opšte slavlje – baš tako bilo je ispred sedišta kompanije Meridian koja je sa ponosom uručila ključeve svom srećnom igraču!

Podsetimo, ova moćna mašina je mesec dana čekala najboljeg, najbržeg i najupornijeg. Nije bilo lako. Bitka je trajala do poslednjeg dana Evropskog prvenstva! Tiketi su se ređali kao na traci, ali se na kraju upornost isplatila!

Pored prvog mesta i glavne premije, nagrade su osvojili i igrači od 2. do 30. mesta. Brdo keš bonusa otišlo je u ruke najvernijih kladioničara. Vicešampion takmičenja osvojio je 50.000 RSD, igrači od 3. do 10. mesta nagrađeni su sa 20.000 DINARA, dok su takmičari od 11. do 30. mesta osvojili 5.000 DINARA!

Nema šta! Kao i uvek Meridian je opasno odrešio kesu i još jednom dokazao zašto je najbolja kladionica u regionu.

A za sve vas koji ste propustili takmičenje ili niste imali sreće ovoga puta, imamo sjajnu vest - odmah kliknite OVDE i preuzmite jedini bonus bez uslova na planeti – 500 RSD ZA TIKET PO VAŠEM IZBORU!

Ukoliko već imate nalog, ne brinite! Meridian je spremio iznenađenje i za aktivne igrače – 200% BONUSA. Više detalja o promociji saznajte na sajtu Meridian kladionice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)