GRUPA SMRTI OPRAVDALA NAZIV: Ludnica u Minhenu i u Budimpešti, Nemci prošli dalje u 85. minutu, Ronaldo spašavao Portugalce

Novosti online

23. 06. 2021. u 22:35

GRUPA smrti na EURO 2020 opravdala je naziv. Poslednjih nekoliko minuta na stadionima u Minhenu i Budimpešti doneli su pregršt uzbuđenja, a na kraju su autsajderi grupe Mađari izvukli najdeblji kraj iako do 85. minuta nije izgledalo da će biti tako.

ГРУПА СМРТИ ОПРАВДАЛА НАЗИВ: Лудница у Минхену и у Будимпешти, Немци прошли даље у 85. минуту, Роналдо спашавао Португалце

FOTO: AP

Obe utakmice završene su rezultatom 2:2 što u konačnici donelo prvo mesto Francuskoj, drugo Nemačkoj i treće Portugalu.

Francuzi u osmini finala igraju sa Švajcarskom, Portugalci idu na Belgiju, a Nemci će na Vembli protiv Engleske.

Vodili su Mađari 1:0 i 2:1 na Alijanc areni, u jednom trenutku bili i drugi na tabeli, ali na kraju su završili učešće, skupo prodavši kožu u možda i najtežoj grupi u istoriji Evropskih prvenstava - protiv prvaka Evrope i dva poslednja šampiona sveta osvojili su dva boda!

U isto vreme u Budimpešti Kristijano Ronaldo je sa dva gola iz penala uvećao skor najboljeg strelca Evropskih prvenstava svih vremena, vrativši Portuglace sa ivice ambisa pošto je Benzema sa dva gola u međuvremenu preokrenuo rezultat.

Parovi osmine finala:

Belgija - Portugal

Italija - Austrija
Fransuka - Švajcarska
Hrvatska - Španija
Švedska - Ukrajina
Engleska - Nemačka
Holandija - Češka
Vels - Danska

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!