HILJADU EVRA ZA MUZIČKU OPREMU: Nagradno muzičko takmičenje za talentovane koji vole evropsku muziku

Lj.P.

21. 05. 2021. u 22:28

DELEGACIJA Evropske unije u Srbiji raspisala je nagradno muzičko takmičenje EuroMjuza, sa idejom da podrži i široj javnosti predstavi talentovane ljude koji vole evropsku muziku. Takmičenje se odigrava na instagramu.

ХИЉАДУ ЕВРА ЗА МУЗИЧКУ ОПРЕМУ: Наградно музичко такмичење за талентоване који воле европску музику

Plakat

 Svi koji ćele da učestvuju treba da snime video u trajanju do minut, kompozicija obavezno mora da bude sa nekog od prethodnih takmičenja za pesmu Evrovizije, a zatim da video postavi na svoju Instagram stranicu,  a profil mora da bude javan do kraja konkursa uz obavezan tag na videu  @eusrbija i hashtagove #EuroMjuza #EuzaTebe. Bitno je da se naglasi naziv pesme i ime izvođača, a predlog je da osoba koja se prijavila, pozove sve koje poznaju da glasaju za nju ili njega.


Glasanje se završava 8. juna u 23.59 sati, a autori 10 videa sa javećim brojem lajkova ulaze u finale koje se održati 12. juna u Beogradu. Finale će se prenositi uživo na  facebook.com/eusrbija.


Prva nagrada  je vaučer u vrednosti od 1.000 evra za muzičku opremu, druga je 500 evra takođe za muzičku opremu, a treća je vaučer u vrednosti 250 evra za muzičku opremu.

 Takmičenje Euromjuza se održava drugi put, a prošlogodišnji pobednik je bio mladi Strahinja Milićević iz Kraljeva.

                                          
                                       

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna