JK PORUČUJE PROIZVOĐAČIMA HRANE U SRBIJI: Aman ljudi, da li ste svesni da je to pravi biznis, zaradili bi milijarde (FOTO)

Novosti online

11. 04. 2021. u 12:55

AMAN ljudi, da li ste svesni da je to pravi biznis jer milioni vegeterijanaca i vegana na ovim prostorima muče muku... - napisala je pevačica

ЈК ПОРУЧУЈЕ ПРОИЗВОЂАЧИМА ХРАНЕ У СРБИЈИ: Аман људи, да ли сте свесни да је то прави бизнис, зарадили би милијарде (ФОТО)

Foto: Ž. Knežević

Pop zvezda Jelena Karleuša već godinama unazad ne koristi životinjsko mesto u ishrani, a ni prirodno krzno nije deo njenog stajlinga. Ona je ovog puta apelovala na prehrambene industrije u Srbiji i na Balkanu da se pozabave proizvodnjom veganskih zamena za namirnice životinjskog porekla.

Jelena je javno obećala da će besplatno reklamirati takve proizvođače hrane koji, kako je napisala, "shvate da je budućnost svih bez prženih leševa u ishrani".

Foto: Printskrin

- Da li postoji prehrambena industrija u Srbiji ili na Balkanu koja će konačno da počne da se bavi veganskim proizvodima i veganskim zamenama za namirnice životinjskog porekla? Aman ljudi, da li ste svesni da je to pravi biznis jer milioni vegeterijanaca i vegana na ovim prostorima muče muku sa nedostatkom raznovrsnosti proizvoda - napisala je Jelena i dodala:

- U Evropi i Americi postoji preukusna i zdrava zamena za sve! Pametni ljudi hoće da spasu planetu, a i sebe! Industrija bi zaradila milijarde, šta čekate više?! Javno obećavam da ću besplatno reklamirati svakog proizvođača hrane koji konačno shvati da je budućnost svih bez prženih leševa u ishrani, itd. Zašto oduzimati život nekome zbog jednog ručka kada postoji identična biljna zamena?

Karleuša je takođe istakla da isto važi i za modnu industriju i da poznati svetski kreatori smatraju da je krzno odraz prostakluka.

- Isto važi i za modnu industriju! Krzno je odavno postalo odraz prostakluka i za Versaće i za Guči itd, sada je red da se svi kožni proizvodi zamene veštačkim - zaključila je pevačica.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili