DA LI JE ZBOG OVOGA NAPLJUVALA SRBIJU? Američka glumica nije prebolela što je njen bivši verenik oženio lepoticu sa Balkana (FOTO)

Novosti online

06. 04. 2021. u 19:23

AMERIČKA glumica Elizabet Olsen, jedna od bliznakinja Olsen, šokirala je svet svojom izjavom o Srbiji, a "češljanjem" njene biografije može se naslutiti razlog njene frustracije prema Srbiji.

ДА ЛИ ЈЕ ЗБОГ ОВОГА НАПЉУВАЛА СРБИЈУ? Америчка глумица није преболела што је њен бивши вереник оженио лепотицу са Балкана (ФОТО)

Foto: Printscreen

Glumica Elizabet Olsen je do 2014. godine bila verena za Bojda Holbruka (39), zvezdom ostvarenja "Milk", "Out of the Furnace", "Run All Night", "A Walk Among the Tombstones", "Gone Girl", kao i popularne serije "Narcos". Bojd je nakon Elizabet upoznao "onu pravu", i to ni manje ni više već lepoticu sa naših prostora Tatjanu Pajković. 

Olsenova nikada nije iznela prave razloge raskida, a spekulisalo se da je navodno već tada postojala "konekcija" između Bojda i Tatjane. To nikad nije potvrđeno, ali činjenica je da su se širile priče da se Elizabet nije pomirila sa tim što je njen bivši dragi sreću pronašao pored Pajkovićeve.

Tatjana je rođena u Kopenhagenu, a otac joj je crnogorski glumac Dragomir Pajković. Tatjana i Bojd venčali su se 2018. godine i imaju sina Deja.

Sudeći po njihovim objavama na društvenim mrežama, jasno se vidi koliko su srećni. Bojd je, inače, jednom prilikom rekao da je Elizabet veridbu sa njim raskinula preko telefona i to u danu kada mu je preminuo najbolji prijatelj.

Podsetimo, pre par dana je na internetu postao viralan snimak američke glumice Elizabet Olsen, jedne od bliznakinja Olsen, koja je šokirala svet svojim izjavama o Srbiji. Ona je bila u Srbiji, te je "preporučila" da tamo niko nikad ne ode.

- Ne treba niko da ide tamo. Bili smo tamo 16 nedelja. Zapravo nema ničeg jedinstveno srpskog, jer su oni tek oko 13 godina svoja zemlja. Oni nemaju ništa svoje, samo uzimaju od onih koji su u nekom momentu zauzeli njihovu zemlju - rekla je glumica gostujući u jednom američkom tok šou, prisećajući se vremena kada je u našoj zemlji snimala film "In secret" s Tomom Feltonom i Džesikom Lang.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!