ONA JE BILA ŽENA NJEGOVOG ŽIVOTA: Tozovac se nedavno oženio posle 40 godina ljubavi - Jednom sam sanjao da je umrla, grlio sam sanduk (FOTO)

Novosti online

06. 04. 2021. u 10:11

PREDRAG Živković Tozovac koji je danas preminuo venčao se poslednjeg dana 2020. godine, 31. decembra, sa svojom životnom saputnicom Emilijom Mimom.

ОНА ЈЕ БИЛА ЖЕНА ЊЕГОВОГ ЖИВОТА: Тозовац се недавно оженио после 40 година љубави - Једном сам сањао да је умрла, грлио сам сандук (ФОТО)

Foto: Labudović

Slavni pevač i Mima rešili su da potpišu čuveni papir nakon 40 godina ljubavi i zajedničkog života.

Svega nekoliko ljudi prisustvovalo je venčanju, a slavlje nije moglo da prođe bez malo muzike i harmonike.

- Posle 40 godina ljubavi Moja Mima i kralj muzike Dragan Tozovac - uz fotografiju mladenaca na Instagramu napisala je tada njihova prijateljica Biljana.

Tozovac je shvatio da je ona žena njegovog života kada je sanjao da je umrla, što mu je veoma teško palo.

- Moja žena, smem da kažem moja žena i sa pravom kažem žena zato što je prava žena i zato što sam sa njom bezmalo proveo pola života. Ona je veoma strpljiva, ona je dobra majka, dobar drug, ima i unuku, pa je i dobra bakica. Ali pre svega, meni je bila baš prijatelj i potpora u životu. Ja sam Vodolija, a ona ne može sama. Jednom sam sanjao da je umrla. Pa sam joj rekao, grleći njen sanduk, kukajući na glas u snu: “Zašto me ostavi, s kim ja sad da živim”. Pazite, to je najiskrenija rečenica koju u snu čovek kaže. Tako da sam joj tad najlepšu ljubavnu pesmu rekao - ispričao je Tozovac za Blic.

Takođe, malo ko zna da pevač iza sebe već ima jedan brak, koji nije uspeo. On se oženio jako mlad, a sa tadašnjom suprugom rastao se posle nekoliko godina.

Bio sam oženjen kao mlad čovek sa dvadeset godina. Brak tada nije uspeo. Ne znam o toj ženi ništa, živi sa porodicom u Americi. Bio sam veoma mlad, tada sam imao svega dvadeset godina i na početku karijere. Međutim, rastali smo se posle nekoliko godina, danas nemam kontakt sa njom - otkrio je tada legendarni pevač za Blic.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)