CECA POMOGLA, DAMIR PIŠE PESMU: Vanja Knežević, posle diskvalifikacije iz "Zvezda granda", sprema prvi singl

V.N.

06. 04. 2021. u 10:53

NEDAVNO diskvalifikovana kandidatkinja takmičenja "Zvezde Granda", oko koje se digla velika prašina, Vanja Knežević (18), sprema svoj prvi singl, i to prvenstveno zahvaljujući Svetlani Ražnatović.

ЦЕЦА ПОМОГЛА, ДАМИР ПИШЕ ПЕСМУ: Вања Кнежевић, после дисквалификације из Звезда гранда, спрема први сингл

Foto Instagram/knezevicvanja

To je potvrdio Cecin dugogodišnji saradnik Damir Handanović. Estradna zvezda je rešila da se nađe Vanji pri ruci, pa je angažovala dugogodišnje prijatelje i poslovne partnere da joj pomognu.

- Istina je da radim sa Handanovićem na svojoj prvoj pesmi, i svakako da sam presrećna zbog toga - kaže Kneževićeva, koja je prethodnih dana u jednom studiju u Beogradu imala tonske probe i snimanje vokala. 

- Još uvek nisam svesna šta mi se dešava, jer se sve tako brzo dešava. Kao da sam se probudila iz nekog ružnog sna i sada uživam u divnim stvarima. Nadam se će reakcije publike biti dobre, trudimo se da sve bude kako smo zamislili.

Ceca Ražnatović, Damir Handanović, Foto ATA Images

Kneževićeva je u žižu javnosti dospela sredinom marta, kada je emitovana epizoda "Zvezda Granda" u kojoj se rasplakala zbog komentara članice žirija Jelene Karleuše. Mnogi gledaoci su tada podržali Vanju kroz objave na društvenim mrežama, a ona ih je delila na svojim profilima. To je zasmetalo Karleuši koja je zatražila da Banjalučanka bude izbačena iz takmičenja, što je i učinjeno. U obrazloženju "Grand produkcije" navedeno je da je Vanja na društvenim mrežama delila sadržaj koji poziva na nasilje i podstrekuje govor mržnje. JK je, navodno, podnela krivičnu prijavu protiv Kneževićeve, zbog poziva na nasilje i izjava koje su prouzrokovale brutalni medijski linč nje i njenih maloletnih ćerki.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili