"FREJŽER" PONOVO NA EKRANU: Posle skoro dve decenije, najavljen povratak uspešne komedije

Jl. B.

26. 03. 2021. u 16:39

JEDNA od najuspešnijih američkih serija "Frejžer" vratiće se na male ekrane posle skoro dve decenije. Tokom jedanaest sezona, od 1993. do 2004. godine, milionska publika pratila je život pedantnog psihijatra koji ima radio-emisiju.

ФРЕЈЖЕР ПОНОВО НА ЕКРАНУ: После скоро две деценије, најављен повратак успешне комедије

Foto Promo

Glavni glumac Kelsi Gramer potvrdio je povratak serije rečima: "S radošću očekujem sledeće poglavlje u nastavku putovanja doktora Frejžera Krejna". Za ulogu u ovom sitkomu Gramer je dobio pet nagrada Emi, a serija je ovenčana sa čak 37 Emija, od čega je pet bilo za najbolju komediju.

Doktor Krejn se prvi put pojavio u drugoj popularnoj seriji "Kafić uzdravlje", koja se prikazivala, od 1982. do 1993, na En-Bi-Siju.

U "Frejžeru", Krejn se posle razvoda vraća u rodni Sijetl. Zapošljava se kao radio-voditelj i pokušava da obnovi odnos sa prizemnim, džangrizavim i bolesnim ocem Martinom, kog je igrao Džon Mahoni.

Glumac je dugo bolovao od raka grla i preminuo je početkom 2018. godine. Popularni radio-psihijatar ima neobičan odnos i sa bratom Najlsom, nervoznim, pretencioznim psihijatrom, kog tumači Dejvid Hajd Pirs. Tu su i negovateljica Dafni Mun (Džejn Livs), koja je zaljubljena u Najlsa, kao i producentkinja Roz Dojl (Peri Gilpin). Zasad nije potvrđeno da će i ostatak originalne glumačke ekipe igrati u nastavku.

 

Foto Promo

Predsednik Si-Bi-Es studija Dejvid Staf rekao je da obožavaoci odavno traže nastavak i da im sada izlaze u susret.

Ovakav potez nije neobičan ako se ima u vidu da je poslednju epizodu, kada Frejžer sa devojkom Šarlotom odlazi iz Sijetla u Čikago, pogledalo 33 miliona gledaoca i da su strani mediji još sredinom 2018. pisali da su producenti kontaktirali sa glavnom zvezdom serije kako bi dogovorili snimanje nastavka.

Kako je najavljeno, serija će biti prikazana na novoj platformi "Paramaunt plus" i oživeće sve što je publika volela u originalu: udobnost, komediju oslonjenu na Frejžerovu nadmenost, Najlsovu zajedljivost i Dafninu otkačenost, te sjajan scenario i glumačku podelu. Scenaristi sada moraju da odgonetnu gde i sa kim je Frejžer, koji ima sedamdesetak godina, da li su Najls i Dafni i dalje u braku, šta je sa njihovim sinom Dejvidom, koji je u poznom tinejdžerskom dobu i kakvi će biti novi likovi.

Još nije poznato kada gledaoci mogu da očekuju nove epizode.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri