NEUSTRAŠIVE DETEKTIVKE IZ TORONTA: Četvrta sezona serije "Misterije Frenki Drejk" od 23. marta, utorkom u 21.00, Na epik drami

N. D.

21. 03. 2021. u 11:44

ZA ljubitelje detektivskih priča, kanal Epik drama donosi četvrtu sezonu serije "Misterije Frenki Drejk" (2021), koju ćemo premijerno pratiti utorkom od 21.00.

НЕУСТРАШИВЕ ДЕТЕКТИВКЕ ИЗ ТОРОНТА: Четврта сезона серије Мистерије Френки Дрејк од 23. марта, уторком у 21.00, На епик драми

Foto Epik drama

Radnja kostimirane krimi-drame smeštena je u dvadesete godine prošlog veka i bavi se jedinim privatnim detektivkama u Torontu, dok istražuju slučajeve od kojih je policija digla ruke. Članice detektivske agencije "Drejk" prihvataju izazovne zadatke tokom kojih se suprotstavljaju strašnim neprijateljima, istovremeno se trudeći da uspešno izvršavaju obaveze u privatnom životu.

Na početku sezone od 10 epizoda, neustrašive detektivke i najbolje drugarice Meri Šo (Rebeka Lidijard) i Flo Hakovic (Šeron Metjuz) lutaju šumom u igri "izgubljeno-nađeno" koja ubrzo postaje smrtonosna. Od divljine do sveta visokog društva, od podzemnog kabarea do fabrike slatkiša, Frenki (Loren Li Smit) i Trudi (Šantel Rajli) istražuju slučajeve ubistava, otmica, pljački i trovanja.

Zahvaljujući tome što je zaposlena kao policijska službenica zadužena za javni moral, Meri ima priliku da prelistava policijske dosijee i da ima uvid u sporove između pripadnika državnih službi, dok Flo pomaže u sastavljanju izveštaja o obdukciji i naučnim eksperimentima, koristeći novostečena znanja iz medicine. Pored mnogobrojnih profesionalnih obaveza, detektivke uspevaju da nađu vremena i za svoja lična interesovanja.

I dok Frenki uživa u vezi sa novim momkom iz Evrope, vozačem trkačkih automobila, Trudini snovi o tome da "svije porodično gnezdo" bliže se ostvarenju. Meri se zaljubljuje u pogrešnog momka, a Flo će zasnovati porodicu...

Ponovo su sa nama Frenkina mama Nora (Vendi Kruson) i polubrat Džek (Dilon Kejsi), Trudina mama Mildred (Karen Robinson) i njen prijatelj iz detinjstva Bojzi Pembrouk (Mark Tejlor). Živopisnoj glumačkoj ekipi pridružuju se Frenkin momak Alesandro Kontento (Džonatan Souza) i novi komšija, tajanstveni stolar Sebastijan Vest (Mek Fajf), Merin dragi i novinar Stiven Rid (Ben Sanders) i Floina nećaka sa sela Eli (Džejmi Bloh).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)