(OPET) STAO NA “LUDI KAMEN”: Glumac Nikolas Kejdž se oženio 26 godina mlađom ženom, slike sa venčanja su - neverovatne!(FOTO)

Novosti online

06. 03. 2021. u 19:33

(OПЕТ) СТАО НА “ЛУДИ КАМЕН”: Глумац Николас Кејџ се оженио 26 година млађом женом, слике са венчања су - невероватне!(ФОТО)

Foto EPA

POSLE četiri neuspela braka, glumac Nikolas Kejdž (57), pronašao je sreću pored Riko Šabate (31).

NJih dvoje su se pre nekoliko dana venčali, a sada je u javnost isplivala i fotografija mladenaca, nimalo reprezentativna za ovakav događaj.

Kejdž je izabrao crni smoking, a tom prilikom nosio je i neobične cipele koje su po celoj površini imale šiljke. Mlada je takođe bila u crnom, za ovu priliku odabrala je crni kimono i buket od crvenih i žutih ruža koji nije stvarao baš privlačan dojam.

Nikolas Kejdž prošle godine bio je u braku sa Erikom Koike. Bračni život trajao je samo četiri dana nakon čega je glumac podneo zahtev za razvod. Vezu su držali daleko od javnosti, i malo ko je znao da su se viđali nekoliko meseci pre nego što su uplovili u bračnu luku.

Nikolas je sa 23 godine zaprosio Patrišu Arket nekoliko sati nakon što ju je upoznao. Oskarovka je tada odbila brak, ali osam godina kasnije glumica je zaprosila Kejža i dve nedelje kasnije su se venčali.

 

Oprostićete na tabloidnosti danas, ali oženismo našeg druga iako je mlad. Stigla je prva slika sa venčanja, previše moćna da se ne objavi. Cipele ubijaju... bukvalno mogu da ubiju čoveka.

Posted by Gromade Filmske on Saturday, March 6, 2021

Rastali su se 2000. godine.

Nikolasov drugi brak bio je ćerkom Elvisa Preslija, Lisom Mari Presli, a venčali su se na Havajima 2002. godine. Brak je trajao 107 dana, a brojni poznanici prokomentarisali su kako je oženio Lisu samo zato što je bio veliki obožavatelj Elvisa Preslija.

Alisa Kim bila je njegov najveći fan, a Nikolas i ona venčali su se 2004. godine, što je ponovo pokrenulo brojne tračeve. Kim je 20 godina mlađa od glumca, a pre njihovog venčanja radila je kao konobarica u Los Anđelesu. Brak je iskoristila kako bi započela glumačku karijeru. Zajedno su bili 14 godina, a rastali su se 2016. godine.

Obično je ova stranica više naklonjena rođendanima i sahranama, ne toliko svadbama, međutim danas pravimo izuzetak zbog...

Posted by Gromade Filmske on Saturday, March 6, 2021

 

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)