"SPAKOVALA SAM 15 KOFERA ZA JEDNU NOĆ": Mirka Vasiljević o selidbi i Vujadinovom iznenadnom pozivu

Novosti online

25. 02. 2021. u 18:50

СПАКОВАЛА САМ 15 КОФЕРА ЗА ЈЕДНУ НОЋ: Мирка Васиљевић о селидби и Вујадиновом изненадном позиву

Foto: ATA images

GLUMICA Mirka Vasiljević nedavno se vratila u Srbiju i sa decom čeka preseljenje u LJubljanu, gde je njen nevenčani suprug Vujadin Savić potpisao novi ugovor.

Kako Mirka kaže, porodica, koja je do nedavno živela na Kipru, sada će do maja boraviti u Beogradu, a onda će se svi zajedno i zvanično preseliti u LJubljanu.

Mirka i Vujadin boravili su sa decom na Kipru, gde su mere opreza usled pandemije korona virusa veoma stroge. Povratak u Srbiju, iz potpune izolacije, za Mirku je bio poput putovanja u "Diznilend".

– Ovde se osećam kao da sam u Diznilendu, jer ja sam došla potpuno neplanirano sa Kipra, gde smo protekla tri meseca živeli tako što smo izlazili uz dozvolu SMS poruke. Pošaljete na kojoj ste opštini i razlog zbog čega izlazite, pa ako dobijete dozvolu, izađete i smete da budete napolju tri sata samo – otpočela je Mirka svoju ispovest.

Foto: ATA images

 

U emisiji "Šok Tok" Mirka je ispričala kako ju je Vujadin iznenadio pozivom i vešću da se spakuje što pre, kako bi krenuli za Srbiju.

- Selidba je bila tokom noći, to je bilo prošle nedelje. On je dobio ugovor u LJubljani. U 8 uveče mi je rekao da krenem da se pakujem. Nisam znala odakle da krenem, do 6 ujutru smo se spakovali u 15 kofera i krenuli za Beograd - rekla je glumica i istakla da je sada za njih nastupilo potpuno novo životno poglavlje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)