SAHRANA ĐORĐA BALAŠEVIĆA: Prvi stigao sin Aleksa, zatvoreni svi prilazi Gradskom groblju u Novom Sadu (FOTO)

Z.G –J.S.

21. 02. 2021. u 12:47

NA Gradskom groblju u Novom Sadu u toku su pripreme za sahranu kantautora Đorđa Balaševića(67)koji je od posledica korone preminuo u petak,19.februara i Infektivnoj klinici u Novom Sadu.

САХРАНА ЂОРЂА БАЛАШЕВИЋА: Први стигао син Алекса, затворени сви прилази Градском гробљу у Новом Саду (ФОТО)

Foto: Z.Grumić/Printskrin

Na groblje su pre nekoliko minuta stigli Balaševićev sin Aleksa i zet Aleksandar Jovanović,inače  suprug Đoletove i Oljine kćerke Jovane.

Porodica je u želji da se u krugu najbližih oprosti od iznenada preminulog najstarijeg člana,angažovala privatno obezbeđenje koje je zatvorilo sve prilaze groblju.


Danas pre podne gradonačelnik Novog sada saopštio je da je doneta odluka da se današnji dan proglasi Danom žalosti u Novom Sadu povodom smrti velikog Đorđa Balaševića.

- Ugasili smo svetla na Gradskoj kući kako bismo iskazali bol i tugu sa porodicom. Ovo je težak momenat za porodicu Balašević, ali i za ceo grad, državu i region. Novi Sad neće biti više isti posle njegove smrti - naveo je Vučević na svom Instagram nalogu.

                                   
          

                    

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)