MILENA RADULOVIĆ IMA RAZLOG ZA SLAVLJE: Glumici je danas poseban dan, evo zbog čega

Novosti online

29. 01. 2021. u 18:04

GLUMICA Milena Radulović našla se u žiži javnosti nakon što je optužila svog nekadašnjeg profesora glume Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje. Nakon Milene, javile su se i druge devojke sa sličnom pričom, a ona je postala simbol hrabrosti.

МИЛЕНА РАДУЛОВИЋ ИМА РАЗЛОГ ЗА СЛАВЉЕ: Глумици је данас посебан дан, ево због чега

Foto: Printskrin Instagram

Ovaj dan veoma je važan u životu Milene Radulović i to zbog lepog povoda. Naime, Milena je rođena 29. januara 1995. godine, a u proteklim danima isplivali su i razni detalji iz njenog privatnog života.

Među njima je i onaj da je odrasla u domu pevačice Nade Obrić, kod koje je često dolazila kao devojčica.

OD ŠESTOG RAZREDA IŠLA KOD MIKE U ŠKOLU

Milena Radulović bila je član škole Mike Aleksića od šestog razreda, pohađala je Četvrtu beogradsku gimnaziju, a po završetku školovanja upisala je FDU. Diplomirala je 2017. godine sa najboljim prosekom 9,46 u klasi Biljane Mašić, inače Mikine žene.

Milena je svoju prvu ulogu dobila nakon prve godine studiranja u jednoj TV seriji, a po završetku studija igrala je i u filmu "Patuljci sa naslovnih strana", kao i u nekoliko serija među kojima je i "Državni službenik". Veliku pažnju na sebe skrenula je i ulogom u filmu "Balkanska međa".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja