BIKOVIĆ POSLAO EMOTIVNU PORUKU MILENI I IVI: Gledao sam ih kako rastu, imaju moju ljubav i podršku (FOTO)

Novosti online

19. 01. 2021. u 14:42

БИКОВИЋ ПОСЛАО ЕМОТИВНУ ПОРУКУ МИЛЕНИ И ИВИ: Гледао сам их како расту, имају моју љубав и подршку (ФОТО)

Foto: M. Anđela/Printscreen

GLUMAC Miloš Biković se ponovo oglasio kako bi pružio podršku svojim koleginicama Mileni Radulović i Ivi Ilinčić koje su u emotivnoj ispovesti rekle da ih je poznati profesor glume Miroslav Mika Aleksić seksualno zlostavljao.

Biković je okačio stori na instagramu, u kome je jasno poručio svojim koleginicama, ali i svim ženama koje se suočavaju sa zlostavljanjem, da nisu same i ohrabrio ih da istupe i kažu ko su nasilnici.

Foto: Instagram

 

Podsećamo, Biković je i jutros na tviteru poslao poruku podrške Mileni Radulović.

- Oduvek si bila borac, nisi sama - napisao je jutros Biković, koji je i sam išao u školu Mike Aleksića.

Podsetimo, Miroslav Mika Aleksić (68), čuveni učitelj škole glume je uhapšen zbog sumnje da je godinama silovao ili seksualno uznemiravao pet devojaka.

- Sumnja se da je on u vremenskom periodu 2012-2020. u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne. Pošto se sumnja da ima još osoba koje je osumnjičeni seksualno napastvovao, mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd - navodi se u ranijem saopštenju MUP. Aleksića su, pored glumice Milene Radulović, prijavile i I. I., I. V. i M. Đ. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)