"CECA I BOGDAN SU KLIKNULI NA PRVI POGLED": Pevačica upoznala dečka sa Anastasijom i Veljkom, evo kako su oni reagovali

V. M. P.

14. 01. 2021. u 22:24

OBOJE su kliknuli na prvi pogled. Ovako je danas, na pitanje "Novosti" da li je ljubav sa Bogdanom Srejovićem (38) bila na prvi pogled, za naš list odgovorio blizak prijatelj najveće srpska folk-zvezde Svetlane Cece Ražnatović (47).

ЦЕЦА И БОГДАН СУ КЛИКНУЛИ НА ПРВИ ПОГЛЕД: Певачица упознала дечка са Анастасијом и Вељком,  ево како су они реаговали

Foto Instagram/cecaraznatovic

Vest da "srpska majka" ima novog dečka, Kragujevčanina Bogdana Srejovića, koji radi kao menadžer jednog beogradskog restorana, bila je i danas glavna tema na društvenim mrežama ali i u privatnim razgovorima stanovnika širom Srbije.

Da još ne želi da naširoko govori o novoj emotivnoj vezi, svedoči i to što odgovor na pitanje čime ju je Bogdan osvojio, nismo dobili, ali smo saznali kako su Cecina deca, Veljko i Anastasija, reagovali na njega.

Foto Privatna arhiva

- Odlučila je da Bogdana predstavi porodici za doček Nove godine - rekao nam je Cecin prijatelj.

Foto Instagram/bestofceca

- Organizovala je večeru u svom domu i pozvala ga. I Veljko i Anastasija su ga prihvatili odlično i veoma su srećni što znaju da im je mama srećna, zadovoljna i ispunjena. Podržavaju je maksimalno.

MENADžER POŠTUJE BIVŠU ŽENU

CECIN momak Bogdan Srejović razveden je već pet godina, a u braku sa nekadašnjom mis Vojvodine Zoranom Tasovac, dobio je ćerkicu Iskru, koja mu je centar sveta. Zorana, inače rodom iz Kikinde, u maju 2017. započela je emotivnu vezu sa pop pevačem Sašom Kovačevićem.

Foto ATA Images

Saša se, dok nije počela pandemija korone, često mogao videti u svom restoranu "Ritual" u društvu male Iskre, o kojoj brine kao da je njegovo dete. Zorana je sa bivšim mužem Bogdanom ostala u prijateljskim odnosima i njih dvoje se veoma poštuju.

Foto Instagram/bestofceca

Zanimalo nas je i šta joj je dečko poklonio za Novu godinu, ali i šta je najromantičnije što je Bogdan do sada uradio za nju.

- Poklonio joj je nešto što je želela, ali to nije ništa veliko - veli prijatelj pevačice.

- Naravno da je bilo romantičnih momenata, ali ona to ne želi da iznosi u javnost.

Foto Privatna arhiva

Zamolili smo ga i da nam kaže da li Bogdan voli njene pesme i koju najviše, a on je kratko kazao:

- Bogdan voli sve njene pesme, a najviše "Poziv".

OTAC MU JE BIVŠI ATLETIČAR

OTAC  Cecinog novog dečka Bogdana je Kragujevčanin Miloš Srejović (64), nekadašnji uspešni atletičar u troskoku, koji se na Evropskom prvenstvu u Pragu 1978. okitio zlatnom medaljom. Iste godine proglašen je za najboljeg sportistu Balkana, ali je sportsku karijeru prekinuo sa 25 godina, zbog povrede. Završio je Ekonomski fakultet i član je Mense, a u politiku je ušao 1994. godine. Kaže da je ponosan što je za vreme njegovog mandata Kragujevac dobio sportsku halu.

Foto Jutjub printskrin

Podsetimo, Ceca i Bogdan smuvali su se krajem novembra, nakon što su se upoznali u novobeogradskom restoranu u kome on radi kao menadžer. Simpatisali su se neko vreme, a nakon što ga je za doček 2021. godine predstavila sinu i ćerki, kao i ostalim članovima porodice, Ceca je sa Bogdanom nekoliko dana pre Božića provela na Jahorini.

A da ljubav između njih cveta, govori i snimak iz preksinoćne emisije "Paparaco lov". Folk zvezdu vozač je odvezao u Novi Beograd, a onda se pojavio Bogdan, otvorio Ceci vrata, a ona je izašla iz vozila, zagrlila ga i poljubila u obraz. Zatim su krenuli niz ulicu, pa su se u jednom trenutku uhvatili za ruke i ušli u jedan restoran.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (6)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)