"SANJAO SAM DA JE UMRLA, GRLIO SAM SANDUK I KUKAO" Tozovac se nedavno oženio Mimom, a malo ko zna da iza sebe već ima jedan brak

Novosti online

10. 01. 2021. u 11:23

LEGENDA naše narodne muzike Predrag Živković Tozovac nedavno je stao na ludi kamen sa svojom dugogodišnjom izabranicom Mimom.

САЊАО САМ ДА ЈЕ УМРЛА, ГРЛИО САМ САНДУК И КУКАО Тозовац се недавно оженио Мимом, а мало ко зна да иза себе већ има један брак

Foto V. Danilov

Tozovac je shvatio da je ona žena njegovog života kada je sanjao da je umrla, što mu je veoma teško palo.

- Moja žena, smem da kažem moja žena i sa pravom kažem žena zato što je prava žena i zato što sam sa njom bezmalo proveo pola života. Ona je veoma strpljiva, ona je dobra majka, dobar drug, ima i unuku, pa je i dobra bakica. Ali pre svega, meni je bila baš prijatelj i potpora u životu. Ja sam Vodolija, a ona ne može sama. Jednom sam sanjao da je umrla. Pa sam joj rekao, grleći njen sanduk, kukajući na glas u snu: “Zašto me ostavi, s kim ja sad da živim”. Pazite, to je najiskrenija rečenica koju u snu čovek kaže. Tako da sam joj tad najlepšu ljubavnu pesmu rekao - ispričao je Tozovac.

Takođe, malo ko zna da pevač iza sebe već ima jedan brak, koji nije uspeo. On se oženio jako mlad, a sa tadašnjom suprugom rastao se posle nekoliko godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @astrolog_biljanaaa

Bio sam oženjen kao mlad čovek sa dvadeset godina. Brak tada nije uspeo. Ne znam o toj ženi ništa, živi sa porodicom u Americi. Bio sam veoma mlad, tada sam imao svega dvadeset godina i na početku karijere. Međutim, rastali smo se posle nekoliko godina, danas nemam kontakt sa njom - otkrio je legendarni pevač.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili