CECA I DŽEJ SE LJUBE: Kako je nastala ova njihova fotografija iz mladosti (FOTO)

NovostiOnline/M.K.

10. 12. 2020. u 20:03

LEGENDARNI pevač DŽej Ramadanovski preminuo je u nedelju u svom stanu na Dorćolu. Biće sahranjen sutra u Aleji zaslužnih građana u Beogradu.

ЦЕЦА И ЏЕЈ СЕ ЉУБЕ: Како је настала ова њихова фотографија из младости (ФОТО)

Foto: Arhiva TV Novosti

Poznat kao čovek velikog srca, večiti pozitivac i uvek sa osmehom na licu, legendarnog pevača DŽeja Ramadanovskog su svi voleli i poštovali.

Pored vrhunskog glasa i pesama koje su ostale iza njega ostaće upamćen i po svom specifičnom načinu igranja koje su svi obožavali, ali i saradnji i druženju sa mnogim muzičarima sa domaće estrade. Među njima je i Svetlana Ceca Ražnatović.

Na fotografijama iz arhive TV Novosti tada muzička zvezda DŽej i mlada pevačica Ceca  pozirali su pred objektivom sa pićem u rukama, nazdravljajući uz poljubac u usta!

Foto: Arhiva TV Novosti

 

Cecu je tužna vest o smrti pevača šokirala:

- Neverovatna karijera, neverovatan glas i neverovatan čovek... Na našu žalost on je otišao, prerano, ostavio nas je u šoku, a za DŽejom ostaje jedan neizbrisivi trag na našoj muzičkoj sceni, sada je deo antologije.... - Pamtiću njegov vedar duh, smisao za humor i vanserijski glas, ne znam ni sta bih rekla od šoka, osim - hvala za sve lepo sto je ostalo iza tebe, a mnogo je toga - rekla je Ceca.

Foto: Arhiva TV Novosti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)