BIVŠI TELOHRANITELJ OTKRIO: Evo kako je izgledalo raditi za Breda Pita i Anđelinu DŽoli

Novosti online

11. 11. 2020. u 20:56

TELOHRANITELJ Mark Bili Bilingam je jedno vreme radio za Anđelinu DŽoli (45) i Breda Pita (56), jedan od nekada omiljenih holivudskih parova.

БИВШИ ТЕЛОХРАНИТЕЉ ОТКРИО: Ево како је изгледало радити за Бреда Пита и Анђелину Џоли

Foto: Tanjug/AP

 A sada je otkrio kako je to raditi za njih.

Naime, Mark je sada odlučio javno da progovori o svom iskustvu rada za porodicu DŽoli - Pit i otkrio je neke njihove radne navike i odnos sa decom.

Telohranitelj je rekao da je radio godinu i po dana za slavni par i da mu je sa njima bilo prelepo da sarađuje. U tom periodu njegov zadatak je bila sigurnost njihove dece i kažu da mu je to jedan od bitnijih poslova i prioriteta.

- Najviše sam se brinuo da li će neko pokušati da ih otme, zbog novca bi to neko mogao da učini. NJih dvoje su vodili brigu o tome ko se kreće oko njihove dece - izjavio je Mark u intervjuu za "Woman's Day".

- Jedina stvar koja me iznenadila tokom saradnje s njima bio je način na koji upravljaju vremenom, kako imaju dovoljno vremena za porodicu, za posao, pa sve do bavljenja dobrotvornim aktivnostima - priznao je Mark.

On je čuvao i neke druge holivudske zvezde poput Toma Kruza i manekenke Kejt Mos, ali tvrdi da su Bred i Anđelina bili najljubazniji.

Bred i Anđelina su se venčali na imanju u Francuskoj pre 6 godina nakon deset godina veze, a dve godine kasnije pokrenuli su brakorazvodnu parnicu, koji još uvek nije službeno finalizovana.

Oni vode pravnu bitku za starateljstvo nad petoro maloletne dece, dok je najstariji sin Medoks (19) punoletan i trenutno se nalazi na Univerzitetu u Južnoj Koreji.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (0)