BAJAGA POTPISIVAO "BROJALICU": Poznati roker se družio sa mališanima

M. Ć.

25. 10. 2020. u 09:04

MUZIČAR Momčilo Bajagić Bajaga, pored novog albuma sa "Instruktorima" i svega ostalog što je radio poslednjih meseci, stigao je da obraduje najmlađe knjigom "Brojalica", koju je preksinoć potpisivao uz slikanje i druženje sa mališanima, ali i sa njihovim roditeljima.

БАЈАГА ПОТПИСИВАО БРОЈАЛИЦУ: Познати рокер се дружио са малишанима

Foto ATA Images

Sve je organizovano u skladu sa epidemiološkim merama, gužve nije bilo ni u jednom trenutku. Raspoloženi Bajaga je svima izlazio u susret, pa je svojom posvetom, preko cele strane, ulepšao knjigu jednom Andriji, Dunji, Nađi, Majdi...

"Brojalica", koju krase kreativne ilustracije Nemanje Ristića, nastala je na osnovu istoimene pesme koju je Momčilo Bajagić svojevremeno napisao za "Muzički tobogan".

Uz ovu slikovnicu, mališani su u prilici da, stih po stih, na zabavan i jednostavan način nauče da broje do 10.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KASANDRA U NASTAVKU JUŽNOG VETRA? Glumica se vraća u Srbiju: Volela bih da snimam sa Bikovićem - a evo koja uloga joj je namenjena