DRŽAO MI JE PIŠTOLJ NA SLEPOOČNICI: Kim Kardašijan po prvi put progovorila o pljački u Parizu

Novosti online

20. 10. 2020. u 18:43

KIM Kardašijan progovorila je u jednoj emisiji o pljački koja je na nju ostavila velike traume, a desila se u Parizu pre četiri godine.

ДРЖАО МИ ЈЕ ПИШТОЉ НА СЛЕПООЧНИЦИ: Ким Кардашијан по први пут проговорила о пљачки у Паризу

Foto: AP

Rijaliti zvezda je u emisiji Dejvida Letermana otkrila da se plašila dok su joj lopovi držali pištolj na slepoočnici da će je starija sestra Kortni zateći kasnije mrtvu u sobi.

Starleta je te večeri boravila u hotelskoj sobi, dok je Kortni bila u provodu sa jedinim njihovim obezbeđenjem. Kim je rekla da je te godine spakovala sav svoj nakit za nedelju mode u Parizu, što je nešto što "nikada pre nije radila".

Foto: EPA

- Oko 3 sata ujutru čula sam tapkanje po stepenicama i zbog toga sam osetila paniku, jer sam verovala da je neko tu da me uhvati", rekla je Kim. Kim se rasplakala dok se prisećala trenutka kada ju je jedan od pljačkaša "zgrabio" dok je bila gola ispod ogrtača, jer se plašila da će biti zlostavljana.

- Bila sam kao, okej, ovo je trenutak kad ću biti silovana. Ovo će se dogoditi, samo se pripremi. Onda me je vezao lisicama, a zatim selotejp trakom zalepio moja usta i moje oči - priznala je starleta.

Tek nakon što su pljačkaši uhapšeni, Kim je otkrila da su je pratili dve godine pre pljačke i da su već ranije pokušali da je napadnu, ali je Kanje bio sa njom.

- Nisam znala da su imali nekoga u liftovima, nekoga ispred zgrade, nekoga ko je pomerio kameru, nekoga ko je razbio vrata, nekoga u autu za beg. Postojao je čitav tim ljudi koji je ovo planirao - otkrila je starleta.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)