MEDIJI BRUJE: Anđelina Džoli se izgladnjuje - ima jedan razlog

Novosti online

20. 09. 2020. u 12:41

МЕДИЈИ БРУЈЕ: Анђелина Џоли се изгладњује - има један разлог

Foto: Tanjug/AP

STRANI mediji bruje o tome da je glumica Anđelina Džoli ponovo smršala, a nagađa se da je razlog za to njen bivši suprug Bred Pit.

Strani mediji svojevremeno su je optužili kako se izgladnjivala nakon što je saznala da su Bred i njegova bivša supruga Dženifer Aniston ponovno u dobrim odnosima. No, sada će to navodno ponovno učiniti, ali ovog puta zbog potpuno druge žene, Bredove mlađane devojke.

Naime, već nedeljama gladuje, a tek povremeno pojede eventualno šačicu orašastih plodova, kako se ne bi srušila. Smatra to jedinim načinom da bivšeg supruga pobedi u parnici te, ako je verovati glasinama, polaže sve nade u to da će joj se glumac smilovati kada je vidi tako iscrpljenu.

- Mnogi su se ozbiljno zabrinuli i za njeno zdravlje, pogotovo sada kada postoji visok rizik od zaraze koronavirusom - rekao je izvor.

micky.com.au

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

buki

20.09.2020. 13:25

Iz ove žene kulja neko zlo i ne treba biti neki vrhunski psiholog da se to vidi već na prvi pogled. Kako i zašto je Bred proveo sa njom toliko vremena, za mene će ostati enigma, ali je bilo krajnje vreme da i on napokon odmori svoju dušu.