POZNATA GLUMICA BILA VELIKA LJUBAV ZDRAVKA ČOLIĆA: Posvetio joj je pesmu "Noć mi te duguje" (FOTO/VIDEO)

Novosti online

27. 08. 2020. u 10:12

NAJVEĆA pop zvezda bivše Jugoslavije, Zdravko Čolić, već 18 godina je u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom, međutim ranije su za njim ludele mnoge poznate dame, a među njima je i jedna glumica.

ПОЗНАТА ГЛУМИЦА БИЛА ВЕЛИКА ЉУБАВ ЗДРАВКА ЧОЛИЋА: Посветио јој је песму Ноћ ми те дугује (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: ATA images

O svojoj nekadašnjoj ljubavi, glumici Jasni Orneli Beri, pevač je retko govorio u javnosti. Njih dvoje su se u Sarajevu mladi zaljubili jedno u drugo, a detalje njihovog odnosa svojevremeno je otkrila Jasna.

- Uvek će deo mog srca biti rezervisan za njega - rekla je Jasna u jednoj emisiji.

- Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspešno održava i danas. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu "Noć mi te duguje", koju je sam napisao.

- Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji - istakla je Jasna.

Foto: Facebook

 

Ona je gumila u filmovima "Na putu", "Grbavica", "Nafaka", ali i "U zemlji krvi i meda" koji je režirala Anđelina Džoli.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)