LENA Bogdanović, Iskra Brajović, Dragana Mićalović i Danina Jeftić stale su uz svoju koleginicu Danijelu Štajnfeld i poručile joj da njen zlostavljač treba da bude u zatvoru.

EvGenije

24.08.2020. 20:28

Iz principa ne komentarišem ovakve vesti jer šta god da kažeš možeš se o nekoga ogrešiti. Ovde bih rekao samo to da ako već nekoga optužuješ za silovanje, onda trebaš reći i njegovo ime. Time možeš pomoći i drugim žrtvama silovanja i onemogućiti silovatelja da još nekome uništi život i karijeru.

Gio

25.08.2020. 09:54

Ma koj moćnik iz filmske industrije ok ako ju je silovao trebala je da ga prijavi,ako se plašila u tom trenutku mogla je čim je otišla iz zemlje a kako sam shvatio brzo je otišla. Protekle dve tri god su odjednom sve "zvezde rekle da su bile silovane". Te tipove treba zatvoriti i to one kažu e pa kako keve ti kad ćutiš i on prodje sa tim i naravno to uradi jos 5 puta. Ovim što je rekla da je silovana nije bukvalno ništa uradila,niti će da ga uhvate niti će njoj biti bolje niti će drugim devojkama biti bolje u smislu da je sklonila bar tog jednog sa ulice. Moćnik iz domaće filmske industrije daj molim te. Odes u policiju i da vidis kako će da mu objasne ko je moćan,a naročito unutra. Mogla.je ladno da mu napravi pakao unutra. Kako je njoj bilo užasno tako bi i njemu bilo unutra jer svi znamo silovatelji su u zatvoru na jos jednoj robiji jer robijaju za druge,peru wc, peru veš, čiste itd i kad se pobune dobiju preko p....., samo da je rekla tada. Ali nije njoj frka jer je gisteo mocn već je mozda bio blam,ili je ustvari pocela vezu sa njim i nije krenulo u pravcu koji je ona htela i osetila se iskorišćenom,a takvih primera je milion! Da me neko ne shvati pogrešno,a naravno da hoće,mrzim silovatelje, imam sestre,majku,devojku koje neizmerno volim.