MANEKENKU PRETUKLO OBEZBEĐENjE: Užasna slika se pojavila (FOTO)

V.N.

četvrtak, 06. 08. 2020. u 21:56

МАНЕКЕНКУ ПРЕТУКЛО ОБЕЗБЕЂЕЊЕ: Ужасна слика се појавила (ФОТО)

Foto Instagram/dariakyryliuk

UKRAJINSKA manekenka Darija Kiriljuk (24) objavila je na "Instagramu" fotografiju na kojoj joj je lice isečeno i prekriveno krvlju, tvrdeći da ju je pretuklo obezbeđenje kluba "Plaža Momo" u turskom letovalištu Češme.

Ona je poslednjeg dana jula sa dečkom i prijateljima napustila klub oko 22.30, kada su ispred kluba videli jednog druga kako se raspravlja sa momkom iz obezbeđenja, nakon čega ga je redar udario.

Darijin dečko je pokušao da ih rastavi, a minut kasnije, čak desetorica iz obezbeđenja kluba su jurnuli na njih i počeli da ih tuku, iako su u grupi bile četiri devojke. Udarali su ih po licu, dok su mladići iz grupe povređeni. Darija i njen dečko su sve prijavili policiji i sutradan otputovali iz letovališta.

Foto Instagram/dariakyryliuk

Međutim, uprava "Plaže Momo" kaže da se grupa u kojoj je bila manekenka potukla međusobno, a redari su ih samo razdvajali. Darija tvrdi da su to laži i da joj je dečko pomagao kada je dobila napad panike videći svoje krvavo lice u kolima:

- Činjenica da ne žele da objave snimke sigurnosnih kamera sa plaže, dokazuje da nešto kriju. Čovek koji me je udarao zove se Mirak i Dada. Pre nego što sam otišla u policijsku stanicu, dečko me je odveo kod doktora, koji nas je oboje pregledao i dao nam potvrdu. Juče smo podneli zahtev tužilaštvu da što pre uzme u proces naš slučaj i nadam se da će krivci za ovo brutalno nasilje biti osuđeni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Darko

24.08.2020. 07:02

Na letovanju u Istanbulu, kod rodbine. Taksista turcin cuvsi da govorimo srpski, tetka je lagala da smo muslimani iz Sarajeva. Vole nas Jos, Srbe.