POSTALA PRINCEZA: "Frajla" na ručku sa princezom Katarinom Karađorđević na Belom dvoru (FOTO)

Novosti onlajn

12. 03. 2024. u 22:35

OSMOMARTOVSKI ručak sa princezom Katarinom Karađorđevic uprilicen na Belom dvoru okupio je ambasadorke i najuspešnije zene Srbije. a jedna od njih je bila – Jelena Buča, članica benda „Frajle“.

ПОСТАЛА ПРИНЦЕЗА: Фрајла на ручку са принцезом Катарином Карађорђевић на Белом двору (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Bila mi je velika čast i zadovoljstvo što sam se odazvala pozivu princeze Katarine Karađorđević na tradicionalni Osmomartovski ručak na Belom dvoru povodom Dana žena i prisustvovala ovom divnom događaju. Bila je to prilika da uručim svoju autobiografiju "Kako sam postala Frajla" princezi Katarini lično.

Foto: Privatna arhiva

Pored svečanog ručka, bio je i muzički program za sve prisutne. Na kraju nas je pozdravio i princ Aleksandar Karađorđević i uručio nam svima po jednu ružu. Tog dana na Belom Dvoru sam svoju titulu frajle zamenila titulom princeze jer sam se stvarno tako osećala u ovom predivnom zdanju. Na izlasku nisam izgubila cipelicu, ali sam požurila u MTS Dvoranu gde sam to veče imala koncert - rekla nam je vrcavo u svom stilu Jelena Buča, jedna od članica "Frajli".

Foto: Privatna arhiva

 

Ženski trio "Frajle" posle osmomartovskog spektakla nastavlja svoju regionalnu turneju i ovih dana u njihovoj muzici uživa Makednonija.

BONUS VIDEO:

ZNANjE I OBRAZOVANjE VAM NIKO NE MOŽE ODUZETI | "Novosti" intervju | Neda Ukraden

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)