ACA SELTIK I EKIPA U NOVOSADSKOJ „FABRICI“ : Koncertom obeležavaju Dan svetog Patrika

S. B.

12. 03. 2024. u 12:48

U „FABRICI“ Studentskog kulturnog centra Novog Sada, u subotu, 16. marta, sastav Ortodoks Kelts će, kao i godinama unazad, celovečernjim koncertom, uz dobro poznat opus, obeležiti 17. mart, Dan svetog Patrika, irski nacionalni praznik.

АЦА СЕЛТИК И ЕКИПА У НОВОСАДСКОЈ „ФАБРИЦИ“ : Концертом обележавају Дан светог Патрика

Mikica Adrejić

- Postoje datumi koji su pojedincima svakako značajniji od drugih, ali ustanoviti tradiciju koja je vezana za odgovarajući datum, do tada potpuno običan, praktično ni iz čega, i podići je na nivo od značaja za hiljade ljudi je, možda, naš najveći uspeh za svih ovih tridesetak godina koliko Kelti postoje i rade. Dakle, ta tradicija, najduža u srpskom i jugoslovenskom rokenrolu, je nešto čemu se uvek okrećemo sa posebnim ushićenjem i radošću, pa će tako da bude i ove godine, 32. put zaredom”-poručuju Aca Seltik i ekipa.

Oni takođe naglašavaju da je sada i prilika da se vrate korenima, jer obeležavaju i tridesetu godišnjicu izlaska albuma prvenca, zagledani u najskoriju budućnost kada će koncertnu atmosferu konačno uobličiti na vinilnom nosaču zvuka.

Ulaznice su u pretprodaji 1.500 dinara, a  na dan koncerta iznosiće 2.000 dinara i moći će da se kupe i na biletarnici "Fabrike". Vrata i biletarnica "Fabrike" otvaraju se u 20 časova, a koncert će početi u 21 čas.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić