BRAJANOMANIJA TRESE BEOGRAD: Brajanu Adamsu fanovi pripremaju doček na aerodromu, a nećete verovati koje sve zahteve imaju

Promo

11. 12. 2023. u 10:02

FANOVI su doslovno izgubili glavu za kanadskom zvezdom koja nastupa u utorak u Štark Areni – organizuju mu doček na aerodromu, a tek da vidite koje zahteve upućuju organizatorima!

БРАЈАНОМАНИЈА ТРЕСЕ БЕОГРАД: Брајану Адамсу фанови припремају дочек на аеродрому, а нећете веровати које све захтеве имају

Foto: Promo

Nakon što su se na društvenim mrežama pojavile grupe koje se bave dočekom Brajana Adamsa na aerodromu – od nagađanja kada sleće u domaću prestonicu, do najrazličitijih ideja za što originalniji prijem, organizatori su otkrili sa kakvim se sve zahtevima fanova suočavaju kada je u pitanju muzički rok star.

Dijapazon molbi je širok – od onih „običnih“ koji podrazumevaju autogram, upoznavanje sa muzičarem ili mogućnost da izađu na binu i zajedno otpevaju neki od Adamsovih hitova, pa do onih krajnje neobičnih.

- Imali smo zahteve koji su nam stizali od lepšeg pola – da im pomognemo pri organizaciji romantičnog sastanka sa Brajanom, neki fanovi su nam se obratili sa molbom da im sačuvamo bilo koji predmet ili rekvizit koji će Adams koristiti tokom koncerta - obično čaše ili flaše iz kojih će piti, a jedan dečko nas je kontaktirao jer želi da zaprosi svoju devojku baš na njegovom nastupu. Želi da mu pomognemo tako da i Brajan i cela Arena učestvuju u tome – rekli su iz Skymusic-a.

Da li će do toga doći ostaje da vidimo, a sudeći prema reakcijama fanova, nema sumnje da je Brajanomanija uzela maha! Ograničen broj ulaznica i dalje se može nabaviti putem sajta efinity.rs, eFinity aplikacije, kao i na blagajnama Štark Arene i Doma omladine Beograda i u TC Rajićeva (I sprat), pa ukoliko ste ljubitelj Brajana Adamsa i još uvek niste obezbedili svoje mesto, sada je trenutak da to uradite!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024