ANTOLOGIJSKI HITOVI NA ČETIRI SCENE: "Novosti" na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a namenjenog svim generacijama (FOTO)

Dušan Cakić

08. 12. 2023. u 08:05

DECEMBAR polako prolazi, a praznici su sve bliže, pa je Radio-televizija Srbije već počela snimanje novogodišnjeg programa, koji će za najluđu noć biti emitovan na Prvom programu.

АНТОЛОГИЈСКИ ХИТОВИ НА ЧЕТИРИ СЦЕНЕ: Новости на снимању новогодишњег програма РТС-а намењеног свим генерацијама (ФОТО)

Foto: Nikola Ristić RTS

U Studiju 8 u Košutnjaku, prethodnih dana dolazili su mnogobrojni pevači narodne i zabavne muzike. Oni će, osim pesmom, televizijske gledaoce zabavljati i u segmentu "Kabare", pa su se shodno tome pred kamerama smenjivali u tematskim kostimima.

Foto: Nikola Ristić RTS

Urednica zabavnog programa RTS-a Sandra Perović najavljuje bogat program, koji će gledaoce voditi u kafanu uz najbolje narodne i starogradske pesme, pa u kabare koji će muzikom i plesom podsetiti na najbolje pop hitove, zatim u klub gde će pevati najveće zvezde naše muzičke scene, ali i u koncertnu dvoranu gde će čuti zvuke najpopularnije klasične i džez muzike, a koje će izvoditi zvezde tog žanra.

Foto: ATA images

- Novogodišnji program RTS-a uvek je bio najgledaniji, jer je to nekako u našem DNK zapisu - kaže za "Novosti" Sandra Perović.

- Nadamo se da ćemo biti uspešni i ovoga puta. Budite u novogodišnjoj noći kod kuće, na četiri različita mesta, uz neku od naših pesama. U novogodišnji program tradicionalno je uključena kompletna muzička produkcija RTS-a, naša dva narodna orkestra, Big bend, hor i simfonijski orkestar. Tu su i "Kolibri", koji će premijerno izvesti jednu pesmu.

Foto: ATA images

Među zvezdama koje će zasijati u najluđoj noći su Ana Bekuta, Sanja Vučić, Nenad Knežević Knez, Marija Mikić, Mari Mari, Sale Tropiko, Nevena Božović, "Frajle", Ivana Peters, Boris Režak, Sergej Ćetković, Ivan Bosiljčić, Aleksa Jelić i jedna od najvećih muzičkih legendi Momčilo Bajagić Bajaga sa svojim "Instruktorima".

Foto: ATA images

Filmskim jezikom rečeno, biće uključeni svi muzički žanrovi na četiri scene, uz doajene narodne, zabavne, pop, rok, džez i klasične muzike.

Foto: ATA images

Novogodišnje želje i poruke govoriće poznata TV lica sa malih ekrana.

Foto: ATA images

- U ovom trenutku smo u segmentu "Kabare", gde će mnogi izvođači izvesti antologijske numere - veli Sandra.

- Nadam se da će RTS kabare biti jedna dobra baza i osnova za novi šou-program koji ćemo pripremati za neku novu sezonu. Šou-program koji će biti u formi evergrin programa i koji će ostati u arhivi naše kuće.

 

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!