OČEKUJEM MNOGO TOGA LEPOG: Katarina Živković o planovima za narednu godinu i trenutnom prioritetu (FOTO)

Dušan Cakić

04. 12. 2023. u 10:15

FOLK ZVEZDA Katarina Živković važi za jednu od najpopularnijih pevačica na muzičkoj sceni, ali i najzaposlenijih kada su nastupi i terenski rad u pitanju, nema sumnje da na njih dolaze sve generacije.

ОЧЕКУЈЕМ МНОГО ТОГА ЛЕПОГ: Катарина Живковић о плановима за наредну годину и тренутном приоритету (ФОТО)

Foto: Veljko Jovanović

- Pevam svuda, ali najviše volim da radim u Beogradu, zato što ne moram preterano da razmišljam oko repertoara. Za sve ove godine, koliko postojim na estradi, ispostavilo se da prestonička publika voli moje pesme, ali i blizu kuće mi je, tu u gradu, i ne moram mnogo da putujem - kaže Katarina za "Večernje novosti" na početku razgovora.

Foto: Veljko Jovanović

* S obzirom na to da ste zauzeti sa svih strana - nastupate, snimate pesme i spotove za novi album, uprkos svim obavezama, kako provodite slobodno vreme?

- Sve je to naporno, ali u isto vreme slatko i veliko zadovoljstvo. Imam veliki pritisak oko izdavanja novog albuma, iako puno radim, pogotovo sada u decembru. U slobodno vreme spavam i odmaram se.

* Ekipa "Novosti" bila je na snimanju spotova za vaš novi album. Kada izlazi album i ko daje finalnu reč o tome šta treba da izađe u etar?

- Dogovaramo se moj tim i ja. Slušam svoje saradnike, nisam subjektivna, oni su tu da me "probude", kada se "uspavam" i mislim samo na sebe. "Drma" me malo pozitivna trema oko izlaska, kako ću sve postići i da u Novu godinu uđem neopterećeno, ali sa novom pločom.

* Kakve će biti nove pesme?

- Ukupno biće devet novih pesama. Uglavnom su brže pesme i samo jedna balada. Sve sam pesme otpevala, a ostalo mi je još tri spota da snimim. Ima dosta biografskih momenata, biće nešto što je veliko i unikatno od mene.

Foto: Veljko Jovanović

* Po čemu ćete pamtiti godinu na izmaku, a šta očekujete od 2024?

- Ova godina je za mene bila ravna linija, ali je brzo prošla. Od sledeće očekujem baš mnogo toga lepog.

* Kako ćete provesti predstojeće novogodišnje i božićne praznike?

- Svakako radno. Za doček Nove godine sam u ivent centru "Faena" u Beogradu, zajedno sa kolegom Nemanjom Stevanovićem. Kuriozitet je taj što smo on i ja iz iste, treće sezone "Zvezde Granda". Za Božić sam u etno-selu Vraneša, na planini Zlatar.

 

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA NAD SRAMOTAMA! Crna Gora će glasati za rezoluciju o Srebrenici