SCENA VENČANJA MONIKE I ČENDLERA KRIJE TUŽNU PRIČU: Metju je tada prolazio kroz težak period, sve opisao u svojim memoarima (VIDEO)

Novosti online

07. 11. 2023. u 09:32

METJU Peri je proživljavao teške trenutke tokom života, a jedna takva priča krije se iza čuvene scene Monike i Čendlera u seriji "Prijatelji".

СЦЕНА ВЕНЧАЊА МОНИКЕ И ЧЕНДЛЕРА КРИЈЕ ТУЖНУ ПРИЧУ: Метју је тада пролазио кроз тежак период, све описао у својим мемоарима (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Tokom snimanja glumac se borio sa zavisnošću i pokušao je da se otrezni. Dok je trajala sedma sezona, Peri je bio usred premeštanja iz jedne rehabilitacijske ustanove u drugu.

Kako piše Indeks.hr, bio je u Malibuu na odvikavanju, a tamo su ga obavestili da će mu biti potrebno još nekoliko meseci da se potpuno oporavi.

- Dve nedelje kasnije na set "Prijatelja" dovezao me tehničar iz Malibua. Kada sam stigao na set, Džen Aniston mi je rekla: "Bila sam ljuta na tebe." "Dušo", rekao sam, "da znaš kroz što sam prošao, ne bi se ljutila na mene" - napisao je Metju Peri u svojim memoarima.

Tada je zagrlio Dženifer i otišao je da snimi scenu venčanja s Monikom.

- Oženio sam se Monikom i na vrhuncu svoje najviše tačke u "Prijateljima", najviše tačke u mojoj karijeri, kultnog trenutka u kultnoj emisiji, odvezli su me natrag u centar za lečenje - u kamionetu kojim je upravljao trezni tehničar - napisao je Peri.

Kako je naveo, taj trenutak mu je bio jedan od najtežih u karijeri. Dženifer Aniston je bila uz njega tokom njegove borbe, ali samo Metju je znao koliko mu je bilo teško.

- Bio sam mrtav iznutra - naveo je Peri.

- Nisam mogao reći je li to zbog opioida koji sam uzimao ili sam samo bio mrtav iznutra - napisao je Metju.

BONUS VIDEO: ŠTA AKO SE PAS IZGUBI: Koliko je sterilizacija bitna i za šta vlasnik može dobiti kaznu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)