OVO SE ČEKALO GODINAMA: Halid Muslimović snimio duet sa suprugom

Novosti onlajn

26. 10. 2023. u 18:35

HALID MUSLIMOVIĆ iznenadio je sve kada je pre nekoliko dana na društvenim mrežama obelodanio da je snimio duet sa suprugom Adelisom.

ОВО СЕ ЧЕКАЛО ГОДИНАМА: Халид Муслимовић снимио дует са супругом

Foto ATA Images

Iako se njegova lepša polovina godinama bavi muzikom, do sada nisu imali priliku da snime pesmu zajedno, ali se izgleda situacija promenila ove godine.

Foto: Predrag Mitić

Kako saznajemo reč je o jednoj emotivnoj numeri koja nosi naziv „Ista nam je sudbina“, a pesma će se pojaviti uskoro.

Halid Muslimović snimio duet sa ženom

Pevačeva supruga se pre nekoliko dana oglasila za medije u Bosni, a tom prilikom je otkrila da je ona ipak samo gošća na ovoj numeri.

Sudeći po prvim reakcijama, publika sa nestrpljenjem čeka da čuje šta su to Adelisa i Halid otpevali zajedno.

Foto ATA Images

Podsetimo, Halid je nedavno otvoreno govorio o porodici, ali se i dotakao pisanja pojedinih medija o skandalu.

-Ne volim nepravdu, ali šta ćete. Svako od nas ima nešto što mu nije na srcu, ali šta ću. Šta da radim? Ja sam čist k’o suza, pošten. Radim svoj posao. Međutim to što neki žele da se ubace u moj život sa tim glupostima, to što država i sudovi ne rade svoje čestito…Tek sad vidim što narod kuka na sudove kad sam sam došao u tu priču. Naši sudovi su katastrofa! To je sramota! –rekao je on nedavno.

 

(Grand)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu