PEVAČICA PRED ČETVRTIM BRAKOM?! Nataša Bekvalac zaprošena u Italiji

Novosti onlajn

19. 10. 2023. u 23:45

NATAŠA BEKVALAC nedavno je odmarala u Italiji gde su je, prema pričama njenih prijatelja, prosili tamnoputi muškarci.

ПЕВАЧИЦА ПРЕД ЧЕТВРТИМ БРАКОМ?! Наташа Беквалац запрошена у Италији

Printskrin Jutjub/AmiG Show

Ipak, pevačica kaže da je reč samo o šali.

- Mislim da su plaćeni za to, platio ih je drug... Došli smo do tog nivoa da plaćamo crnce... (smeh) Ništa me ne pitaj! Sve moram da plaćam! (smeh) - navela je pevačica.

Foto: ATA images

Bekvalčeva je u emisiji "Ekskluzivno" prokomentarisala veliki uspeh Aleksandre Prijović, koja puni najveće dvorane širom regiona.

Foto: Novosti

Baš mi je drago, puno mi je srce. Aleksandra zaslužuje sve, mnogo se trudi, predivna je osoba, dodatno mi je drago zbog toga - kazala je Nataša za "Ekskluzivno".

 

(Pink)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Petar Marić otkrio da je zahvaljujući harmonici obišao svet

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024