DOK PROFESOR SHVATI, VEĆ JE BILO KASNO: Ivana Selakov izvlačila odeljenje sa kontrolnih, zbog jednog poteza joj svi bili zahvalni

Novosti onlajn

12. 10. 2023. u 22:45

IVANA SELAKOV poznata je po velikom broju dueta od kojih je gotovo svaki postao hit, a jednom prilikom je ispričala da ta ljubav datira još od školskih dana kada je stalno zajedno sa drugaricom pevala.

ДОК ПРОФЕСОР СХВАТИ, ВЕЋ ЈЕ БИЛО КАСНО: Ивана Селаков извлачила одељење са контролних, због једног потеза јој сви били захвални

Foto ATA Images

– To datira od gimnazije. Sećam se moja kuma i ja smo uvek na časovima pevale u duetima, ma uvek u dvoglasu. To je nekako ostalo u meni… Kada recimo treba da pišemo neki kontrolni, drugari iz razreda izbace kumu i mene ispred vrata i kažu nam da pevamo neki duet pred profesorom. Onda nas profesor gleda oduševljeno i hvali i tu već prođe neko vreme i shvati da nemamo vremena za kontrolni. I tako se odeljenje izvlačilo na naše duete i od tada datira moja ljubav prema duetskim pesmama- ispričala je pevačica.

Foto ATA Images

Iako ne krije da joj laskava titula kraljice dueta prija, posebno joj znače komentari da je svaki duet koji je objavila postao veliki hit. Mnogi tvrde, pa i sama Ivana da ima nepogrešivu intuiciju kada su u pitanju kolege sa kojima će sarađivati.

– Sve ja u svojoj glavi zamislim i zaključim ko bi bio adekvatan za tu pesmu. Naravno, svi su pristajali iz prve i stvarno su sve mega slušane. Ipak najslušanija i najtraženija je „Ako je do mene“ iako je stara čak dvanaest godina- rekla je sa ponosom.

(Grand)

BONUS VIDEO:

ŽELjKO SAMARDžIĆ OTVORIO "ROŠTILjIJADU": Svratim uvek u Leskovac, jer zna se gde je najbolja hrana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)