DAME ŠIROM SVETA LUDE ZA OVIM MARKANTNIM LEPOTANOM: Saznali smo kakve DEVOJKE voli čuveni „ŽENSKAROŠ“! (FOTO)

Promo

12. 10. 2023. u 10:00

MERT Ramazan Demir je turski glumac koji je svojim šarmom i unikatnom lepotom oborio s nogu dame širom sveta, a trenutno oduševljava darovitošću u popularnoj seriji „Ženskaroš“ koja se emituje radnim danima u 23.00 samo na Happy TV.

ДАМЕ ШИРОМ СВЕТА ЛУДЕ ЗА ОВИМ МАРКАНТНИМ ЛЕПОТАНОМ: Сазнали смо какве ДЕВОЈКЕ воли чувени „ЖЕНСКАРОШ“! (ФОТО)

Foto: Promo

Rođen 25. novembra 1998. godine u Istanbulu, kao peti sin trgovca i domaćice, Mert je odrastao u neposrednoj blizini Istanbula, u mestu Šile. Tu je živeo do završetka srednje škole. Zamisao da postane glumac rodila se kada je imao 17 godina, dok je čitao Hamleta, tokom boravka kod jednog od braće koji su studirali u drugom gradu. Upravo to ga je dovelo do ideje da upiše i završi „Dialog Anlatim Iletisim ve Michelle Danner Acting Studio“ – prestižnu glumačku školu.

Često ističe da bez svog menadžera Tumaja Ozokura ne bi uspeo da postigne svetski uspeh. On je taj koji mu je otvorio put ka poslu koji voli, jer ga je slao na mnoštvo audicija i tako ga od početka bespogovorno podržavao.

Televizijsku karijeru počeo je likom Džema u igranoj turskoj seriji Çıplak (Goli), a prvu zapaženu ulogu mladi Mert Ramazan Demir imao je i u seriji Učitelj, gde je glumio mladog Ateša. Prvi njegov igrani film je UFO, koji možete gledati na Netflixu.

Veoma je predan poslu i fokusiran je do srži na ulogu, s obzirom na to da za njega umetnost nema cenu. Pre seta uglavnom sluša kvalitetnu muziku. Ona mu pruža mogućnost da se bolje skoncentriše i pred kamerama prikaže sav potencijal. U svaku ulogu koju je odigrao do sada, uneo je samovoljno neke karakteristike, koje nisu bile deo režiserovog plana, stoga je njegova darovitost vanserijska.

Slobodno vreme Mert provodi sa prijateljima i porodicom koji ga dodatno inspirišu. Ponosan je na prijateljstva koja gaji godinama i uvek ističe da su skoro svi njegovi drugovi različitog karaktera, ali da poštuju i prihvataju različitost jedan kod drugog, tako da voli „sukob“ mišljenja i rasprave koje takvi dijalozi nose.

Mert je tokom medijskog istupa otkrio da ga privlače devojke koje rade na sebi i koje su iskrene. Fizičke karakteristike kod suprotnog pola mu nisu od krucijalnog značaja, već snaga uma i stav koji pleni. Iako je veoma mlad, po pitanju muško–ženskih odnosa je veoma tradicionalan i svoj.


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)