DAMSKI IZGLED: Stajling Cece Ražnatović oduševio mnoge

Novosti onlajn

26. 09. 2023. u 19:10

GUŽVA ispred studija Grand produkcije je normalna pojava kad na snimanje „Zvezda Granda“ stiže folk diva Svetlana Ražnatović.

ДАМСКИ ИЗГЛЕД: Стајлинг Цеце Ражнатовић одушевио многе

Foto: Novosti

U crnom od glave do pete, pevačica je izašla iz svog skupocenog automobila i kao i obično pozirala sa širokim osmehom na licu.

Crni kombinezon upotpunila je širokim pojasom koji je još više doveo do izražaja njen uzak struk, ali i obline.

Detalji su i ovog puta bili neizostavni deo njenog imidža. Šanel torbica, uvek moderan crveni karmin savršeno pristaju uz pevačicin damski stajling, međutim jedna stvar je sve posebno iznenadila.

Umesto visokih otpetica u kojima je uglavnom viđamo, Ceca se pojavila potpuno ležerno, u ravnim papučama i jop jedno dokazala da lepa i zgodna žena sve može da iznese perfektno.

S obzirom da je svaki Cecin stajling i te kako propraćen, pevačica je juče priznala da joj je nekada veoma teško da pronađe insipiraciju kako bi uvek bila drugačija i inovativna.

-To je jako teško, pogotovo kad imam mnogo pojavljivanja. Desi se da se i omane, nešto se dobro slika, nešto bolje izgleda uživo, sve je to iskreno lutrija. Ne znam više šta da izmislim, šta da smislim, a da bude drugačije i novo. Imam četiri nastupa nedeljno, svuda moram da izgledam drugačije, da se ne ponovim, a da opet sve bude elegantno i lepo. Uvek će se naći onaj kome se ne sviđa– istakla je Ceca.

(Grand)

BONUS VIDEO:

BIĆE DOSTA NOVITETA: Snežana Đurišić na "Roštiljijadi" dovela atmosferu do usijanja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)