PRVO NIJE ODREAGOVAO, A ONDA JE TAKO NAZVAO CEO ALBUM: Saša Kovačević napisao Adilu jedan od najvećih hitova koji je zamalo odbio

Novosti onlajn

06. 09. 2023. u 23:35

BROJNI pevači sa naše estrade, pored pevanja bave se i drugim sferama muzičke produkcije, a neki su se istakli i po pisanju pesama za sebe i svoje kolege, među kojima je i Saša Kovačević.

ПРВО НИЈЕ ОДРЕАГОВАО, А ОНДА ЈЕ ТАКО НАЗВАО ЦЕО АЛБУМ: Саша Ковачевић написао Адилу један од највећих хитова који је замало одбио

Foto: Novosti

Saša i njegov brat su radili na brojnim numerama za druge izvođače, a kako Kovačević ističe jednu prelepu baladu koja je danas veliki hit su namenili Adilu.

Foto: Novosti

–Mi smo muziku i aranžman radili za druge izvođače podjednako kao i za sebe i dok smo radili pesmu „Ljubi me po sećanju“ mi smo videli samo Adila da to peva i nikoga više. Kada sam ga pozvao da čuje pesmu dopala mu se ali nije odreagovao na prvu jer je u tom trenutku želeo bržu pesmu. Međutim posle desetak dana me je pozvao i pitao da li sam prodao pesmu i posle je i album nazvao po toj pesmi tako da to je bila sudbina- ispričao je Saša nedavno.

Foto: Novosti

Sudeći po tome da je ova pesma postala veliki hit, jasno je da Saša nije pogrešio što je ovu pesmu namenio upravo Adilu. Ipak, ložićete se da se u ovoj numeri oseća Sašin pečat koji je Adilu odlično legao i postao jedan od njegovih največih hitova.

(Grand)

BONUS VIDEO:

VOLIM LESKOVAČKU MUĆKALICU: Keba oborio rekord, zbog njega došla publika iz Bugarske i iz Makedonije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)